Tohle není Arsenal, ulevil si Walcott. Jenže takhle prý hraje posledních 15 let...

Arsenal zažívá smutnější období. V tabulce Premier League je až na šestém místě (a to má ještě sedmý Everton stejně bodů), což znamená, že se ho v příští sezoně vůbec nemusí týkat evropské poháry, což by se tradiční londýnské značce z Emirates Stadium přihodilo po dvou dekádách.

Tohle není Arsenal, ulevil si Walcott. Jenže takhle prý hraje posledních 15 let...

Kanonýry bolí zejména nedávné venkovní porážky od hůře postavených týmů jako West Bromwich Albion a Crystal Palace. Oba celky pokořili Arsenal hned třikrát.

Klub už venku neuspěl čtyřikrát za sebou, což se Arsénu Wengerovi také ještě nestalo. A ona série navíc nemusí hned tak skončit. Příští výjezd bude na Riverside Stadium do Middlesbrough, kde Gunners nevyhráli od dubna 2005, čili dvanáct let.

"Tohle není Arsenal. Za náš výkon se musíme všem fanouškům omluvit," citoval web sport.cz slova anglického reprezentanta Theo Walcotta.

Smolaři Premier League 2016/17? Ibrův nepřítel a dvě Labutě!

V televizi to pak Giroud, Sánchez, Welbeck a spol. doslova schytali. "Neřekl bych, že to není Arsenal, ale naopak to je Arsenal! Takhle hraje posledních 10, 15 let. Celý klub má problém," nebral si servítky exliverpoolský stoper Jamie Carragher, jenž pracuje pro Sky Sports.

Devětatřicetiletý internacionál Albionu, jenž se domnívá, že se tým do nejlepší čtyyřky nedostane,, patří k těm, kteří si myslí, že by Arsenal pomohl odchod Wengera, jenž už sedí na lavičce necelých 21 let. "Vypadá to tak, že i hráči chtějí změnu. Ačkoliv jsem velkým obdivovatelem Wengera, je na čase jít," pokračoval Carragher, jehož vyjádření publikoval portál sport.cz.

O Francouze se pak opřel i známý ostrovní glosátor Gary Lineker. "Moc nevidím, že by Wenger prodloužil smlouvu s Arsenalem tento týden," přidal někdejší slavný útočník s minulostí v Leicesteru, Evertonu, Tottenhamu či Barceloně.

Alli produktivnější než tři legendy dohromady, Lukaku vstřelil více gólů než Middlesborough