Smutná zpráva z lounské radnice. Zemřel bývalý starosta města Ing. Emil Volkmann
V neděli 30. prosince 2018 ve věku 82 let zemřel bývalý starosta města Loun a jeho čestný občan Ing. Emil Volkmann. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Smutná zpráva přišla ještě před koncem loňského roku z lounské radnice. V neděli 30. prosince 2018 ve věku 82 let zemřel bývalý starosta města Loun a jeho čestný občan Ing. Emil Volkmann.

Působil ve funkci starosty města třináct let, a to v letech 1990 až 2003. Během této doby došlo k zásadní proměně tváře našeho města. Zároveň se mu podařilo založit tradici věcného a konstruktivního jednání zastupitelských orgánů města. Ve srovnání s jinými městy došlo k podstatnému omezení politického soupeření, které bylo nahrazeno věcnou diskuzí nad řešenými problémy.

Na počest jeho památky je na lounské radnici vyvěšena černá vlajka. Čest jeho památce!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru