Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie zná totožnost muže zavražděného u Nové Pece. K identifikaci pomohl kyčelní implantát

Jihočeští kriminalisté znají totožnost zavražděného muže, kterého nalezli turisté v lese u Nové Pece. K identifikaci pomohl kyčelní implantát. Na případu nyní kriminalisté spolupracují s německými kolegy.

„Mrtvola muže, nalezená v neděli dne 25. listopadu v lese u Nové Pece, byla ztotožněna. Jedná se o muže ve věku devětašedesáti let z okresu Straubing - Bogen v Německu,“ uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

ČTĚTE TAKÉ: Policie stále nezná totožnost muže zavražděného u Schwarzenberského kanálu

Totožnost zavražděného muže pomohl zjistit kyčelní implantát, který byl nalezen při soudní pitvě. Českobudějovičtí kriminalisté na případu spolupracují s německými kolegy. „V současné době nelze z taktických důvodů a s ohledem na probíhající vyšetřování zveřejnit další podrobnosti,“ uzavřel Matzner. 

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie České republiky

Štítky krimi, vražda, policie, Nová Pec, Schwarzenberský kanál, Prachaticko, implantát, Německo, Straubing, Schwarzenberský plavební kanál

Policie zná totožnost muže zavražděného u Nové Pece. K identifikaci pomohl kyčelní implantát  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.