Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Moderátorskou dvojicí The Voice Česko Slovensko jsou …

2. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

the-voice-2018-header

Novým ročníkem pěvecké show The Voice Česko Slovensko bude diváky televize Nova a Markíza provázet vůbec poprvé dámská moderátorská dvojice složená z dvou úspěšných a oblíbených zpěvaček. Po téměř nové porotě tak televize riskují i na moderátorských postech, The Voice doznává razantních změn.

Tereza Kerndlová

Terezu Kerndlovou provázela hudba už odmalička. Už ve třinácti letech se rozhodla pro sólovou dráhu. Prorazila jako členka dívčí kapely Black Milk. V roce 2003 přichází zlaté i platinové album tohoto tria. Mezitím dobývá hitparády s Leošem Marešem se singlem Nejlepší nápad. Od roku 2005 se začala věnovat velmi úspěšné sólové kariéře. Na svém kontě má takové hity jako Schody z nebe, kterými dobyla české hitparády a na jejím YouTube kanále si píseň poslechlo přes 31 milionů lidí. Boduje také s hitem Tepe srdce mý, Anděl a mnohými dalšími. Richard Müller, slovenská legenda, ji oslovil s duetem Klid, mír a pokora. Role moderátorky je pro ni však absolutně novou zkušeností!

 

kerndlova

Mária Čírová

Kariéru Márie Čírové pomohla v roce 2008 odstartovat Coca-Cola PopStar, které se zúčastnila a vyhrála ji. Ve stejném roce se i díky obrovskému hitu Búrka zařadila mezi nejúspěšnější slovenské zpěvačky. Doposud vydala čtyři sólová alba a na kontě má několik rádiových hitů.

cirova

 

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 50
1
Filip
Reagovat

co rikate vubec na to… ze se to rozhodli pocechoanglictit nazev na The Voice Cesko Slovensko misto Hlasu?

je pravda… ze nazev Hlas byl takovej nemastanej neslanej

2
ales winner The Voice
Reagovat

Sharlota asi ne spíš s ní počítám jako ne moderátorku ale porotkyní pro další ročník Superstar který v příštím roce pravděpodobně bude a do kterého se chystám přihlásit

3
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: Ty máš koľko rokov? Neverím, že vieš spievať. Už vidím, ako sa znemožniš pred porotou.

4
Tomáš
Reagovat

Zrovna Kerndlové v roli moderátorky nějak dvakrát nevěřím že by byla vážně dobrá ale je mi to vcelku i jedno kdo to bude moderovat takže to nijak zvlášť neřeším. Nejdůležitější ze všeho stejně nebude kdo to uvádí a šaškuje tam ale budou to soutěžící a protože očekávám stejně jako v předešlých dvou Hlasech a v poslední Superstar babinec a vyřazení těch nejlepších chlapů ještě před živáky jak se už bohužel stalo u Novy a Markízy velmi dobrým a zakořeněným zvykem, proto se na to ani už moc netěším. Holka to bohužel zase vyhraje i kdyby z nebe padaly trakaře.

5
Lukša
Reagovat

@Filip: Název je to nejmenší, tady mohlo jít třeba o upravené podmínky licence, kdy je povinné použít „The Voice“, ale kdo ví…
@Tomáš: Trochu optimismu. Třeba se objeví nový Slepčík, který přinutí hlasovat u holčiny (ne, to prosím ne) :D

6
ales winner The Voice
Reagovat

tomasSk bud v klidu neztrapním se

7
Petr
Reagovat

nakonec to teda je Marie Cirova a Sharlotta, ja teda nevim, proc akorat zpevacky ,Tina mi taky moc nesedela i kdyz porad lepsi nez Jasmina

8
Petr
Reagovat

Ja se teda priznavam ze je mozne ze vyhraje kluk , protze na kastinzich bylo hodne zajimavych myslim ze jeden se vynima dost a zrejme muzme u nej myslet na finale.bohuzel to nejsem ja, ja sem radeji po oboznameni sse vsim co obnasi tato show neprisel, zas az takovou opici nove nebudu delat. Mozna o par let pozdeji kdyz bodou mit na starosti produkci jini lide..myslite ze tak o 10 let se vymeni lide, rezie a tak???

9
Rena
Reagovat

Už se ví, kdy to začne?

10
Tomáš
Reagovat

@Petr: Takže dvě ženský to budou moderovat a ještě ani ne moc známé? To mi teda přijde divné, myslím že smíšená dvojice by si tomu seděla daleko víc. Teda Čírová asi na Slovensku známá bude dost, já ji znám v podstatě jen díky písni Búrka. :-D Sharlotta to se přiznám že vůbec nevím o koho jde. Podle mě tomu ten mužský moderátor bude chybět a přijde mi to teda jako dost nezvyklý krok. Pokud je teda tohle vážně pravda. A k tomu že letos vyhraje kluk – ono to tak na začátku ať už v SS nebo v Hlasu vždycky vypadá ale pak se to těsně před živáky a nebo s jejich prvním kolem stejně bohužel nakonec vždy přehoupne na stranu holek ( a hodně za to může i produkce, která schopné chlapy odstraňuje a holky naopak protěžuje ). Takže já tomu už nevěřím, pro Novu s Markízou je asi lepší spolupráce s babou a tak udělají i letos vše proto aby zase vyhrála nějaká slečna. Bohužel.

11
Lukša
Reagovat

@Tomáš: Od Sharloty si něco pusť, za svých mladších let jsem její hlas zbožňoval. Začínala nejdřív ve trojici, ale postupně ty dva zašlapala do země (Maximum, prvně naživo jsme ji viděl, když měla teprve asi tři songy a celý večer se nic jinýho nezpívalo :D). S Abdem pak ještě pokračovala a dostala víc prostoru (Poslední). No a pak se to zvrhlo a svůj hlas bohužel zaprodala rapu (Perníková). Ale přesto, že se věnuje žánru, který mi nic neříká, si její hlas, který se suprově vyvinul, můžu poslechnout i v „normálních“ polohách :-) (Co když?).
A jestli na to moderátorské místo zrovna ona proklouzne, tak se máme na co těšit. Její povahové vlastnosti by The Voice pořádně rozhýbaly. Otázkou ale je, zda by ji přijali diváci, ne každému by sedla.

12
Lukša
Reagovat

@Rena: Ne, odhadem ale tak polovina února.

13
Monika
Reagovat

Sharlota? V zivote jsem to jmeno neslysela ani podle tvare ji neznam, musela jsem si ji pustit a hned zas vypnout. To je katastrofa pro me, neda se to vubec poslouchat a je mi i pod pohledu krajne nesympaticka. Zacinam se bat co moderatorska dvojka vyvede…Ani si to neumim predstavit moderovani dvou bab.

14
ales winner The Voice
Reagovat

možná mi neuvěříte ale já Sharlotu osobně znám a docela dobře ale že bych znal styl jak to bude vypadat při moderování tak to si představit neumím spíč sem čekal že bude v další řadě Superstar coby porotkyně co už no Rena kdy to má začít no podle serveru mediaboom.sk v polovici Februara každou neděli v prime time o 20.20

15
tomasSk
Reagovat

Možno budú až 3 moderátorky. Toto fakt nechápem. Muž -moderátor tam bude chýbať. Neviem si tam predstaviť ženy. A navyše výbery na slepo vraj boli bez moderátorov
https://m.topky.sk/cl/100313/1762551/Uniklo-meno-slovenskej-moderatorky-Hlasu–Fuuu–ta-si-teda-trufa-

16
Patrik
Reagovat

@ales winner The Voice: prosím můžete tohohle vola zase bloknout prosíím myslím si že by se ulevilo plno lidem , nebo už se z něho zblázním všechny zná všechno ví

17
ales winner The Voice
Reagovat

já ale vážně jí znám a za tohle dostat blokaci snad nemůžu vyjádřil jsem svůj názor slušně poprosím adminy myslíte že ten můj předešlí komemtář byl neslušný

18
Tomáš
Reagovat

@tomasSk: Já to taky nechápu proč nedají moderátora muže ( to už je budou diskriminovat kromě těch soutěžících i v tomhle? :D ) a tři moderátorky už vůbec nechápu a ani jejich výběr takže k tomu snad minimálně zatím ani nemám víc co říct.

19
Tomáš
Reagovat

To už by tam asi seděla víc moderátorská dvojice dvou mužů ale prostě v naších luzích a hájích ( a myslím že nejen tu ale i v zahraničí ) jsme zvyklí na smíšený moderátorský pár muž a žena a myslím že to tak vždy byla ta nejlepší kombinace. A nebo muž sám. Protože ženská moderátorka co by takovou show mohla utáhnout sama je v naší postfederaci snad jen Adela Banášová. Ale dvě nebo tři ženy? To bude…divné.

20
Lucas
Reagovat

Já teda Sharlotu taky neznám, ale nedávno jsem narazil na její Instagram a přišla mi hrozně umělá a myslel jsem si, že jí je tak kolem 35 :))

21
Tomáš
Reagovat

Já se přiznám že mě ty moderátorky vlastně vůbec ani nezajímá ať už to bude moderovat kterákoliv z těch tří, nebo dvě z nich a nebo všechny tři. Je to jedno, nějak mě nezajímá ani jedna z nich. On Leoše stejně nikdo nenahradí. Navíc dát tam dvě nebo tři ženský, to mi přijde jako hodně nelogická kombinace. Zvědavý jsem trochu jen na soutěžící a na kouče, kvůli tomu na to budu koukat.

22
Jai Kudo
Reagovat

Tak nevím, jestli mě ti moderátoři neodradí od sledování…. :-)
Pro odlehčení připojuji lehce off topic novoroční video rodiny Mrázových :-D Haha :-D
I když jsem Elis Mraz tenkrát v Hlasu CS moc nemusel (ty ukulele!!!) tak tohle se rodince Mrázových dost povedlo, myslím :-D
https://www.youtube.com/watch?v=wdfYyUyBSNs

23
Lukša
Reagovat

Taky při čekání přidám něco OT:
V pondělí představí ČT 8 uchazečů o místo v letošní Eurovizi. Zatím jsme viděli ruce a oko, podle toho se tipuje nejvíce Pam Rabbit, Jan Bendig, Hana Barbera, Jakub Ondra, Adam Mišík a hlavně Tereza Mašková.

24
VojtaP
Reagovat

@Lukša: k tomu bude zvlášť téma, jakmile budou známé nominace a ne jen oči a ruce ;)

25
Lukša
Reagovat

@VojtaP: Vím, ale tak když už spekulujeme u Hlasu, proč ne i u Eurovize :D

26
Honza
Reagovat

@Lukša: Tak letos slabota, a je tam Holá, to bude mít Vlado radost. :D

Jediná Barbora Mochowa za něco stojí.

27
Lukša
Reagovat

@Honza: Já jsem strašně zklamán, na první poslech se mi líbila aspoň trochu jenom Mochowa, jinak nic (a pár kousků je fakt bída). Víc pod vláknem, které připraví Vojta :)

28
Monika
Reagovat

No na prvni poslech me nabavi nic, kdybych z te bidy mela vybrat tak take Mochowa, ale neni to zadnej zazrak co si clovek zapamatuje a ma sanci na uspech. At tam pojede kdokoliv vidim to letos blede.

29
VojtaP
Reagovat

@Lukša: článek momentálně bohužel nestíhám, myslel jsem, že budu, ale ne :( Pokud máš chuť přidat přehled nominací, tak směle do toho ;)

Jinak poslouchal jsem a za mě asi jedině Lake Malawi nebo Mochowa.

30
Lukša
Reagovat

@VojtaP: OK, přehled nahozen, ale opovaž se nepřidat později své názory ;-)

31
Filip
Reagovat

uz se vi datum premiery Voice?

jinak ta Eurovize je uplne o nicem… vyhrat to muze akorat nekdo kontroverzni jako vousata zpevacka… ktera „boura stereotypy“… nekdo s pisni… ktera ma politicky podtext v souladu s levicove liberalnim mainstreamem (ukrajinska vitezka) nebo jako naposledy ulitla tlustoska zpivajici text s feministickym podtextem: „hey, stupid boy“

z toho mi vychazi… ze by to ted mohl vyhrat mozna nejakej muslim s pisni o utlaku ze strany zapadu… coz by mohla byt doslova bomba… jelikoz finale bude prave v Izraeli

Mikolas Josef byl zajimavej a mel chytlavou pisen… ale i tak to na ty uplne nejvyssi pricky nestacilo… a nikoho dalsiho ani jako on nemame

32
Lukša
Reagovat

@Filip: Bedlivě sleduji, ale zatím žádné nové zprávy k Hlasu.

33
Adam
Reagovat

Nova se na ig Hlasu ptá, kdo budou moderátoři Hlasu a jsou u toho 2 siluety. Takže to asi zveřejnění už tento týden?

34
ales winner The Voice
Reagovat

Adam nelži moderovat budou tereza kerndlová Mária Čirová a raperka sharlota takže 3 siluety bylo to na většině nejen bulvárních webech

35
tomasSk
Reagovat

Na Markíze sú začalo promo takže The Voice odštartuje o 3-4 týždne ;)
http://thevoice.markiza.sk/novinky/1949794_prve-zabery-z-nakrucania-the-voice-uz-coskoro-startujeme
Inak nerozumiem prečo sú len 3 upútavky? Kirschner tam chýba

36
ales winner The Voice
Reagovat

The Voice odstartuje v neděli 17 ůnora a na konkurenční primě černé vdovy takže je konec spekulacím kdy co a jak

37
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: odkiaľ to máš? Promo by trvalo 6 týždňov? Nepamätám si také dlhé promo na žiaden projekt
Moderátorky potvrdené a budú 2
http://thevoice.markiza.sk/novinky/1949864_odhalenie-toto-su-mena-moderatoriek-tretej-serie-the-voice

38
ales winner The Voice
Reagovat

tomasSk když mě nevěříš se zeptej Vlada on tuto informaci má totiž taky protože sem mu jí sdělil a moderátorky budou 3 Kerndlová Čirová a sharlota

39
ales winner The Voice
Reagovat

to promo nemá jen markíza od včerejšího dne i nova to za první a za druhé moderátorky mají bejt 3 bylo to jak na webu blesk.cz tak i na extra cz a dalších serverech

40
ales winner The Voice
Reagovat

tomasSk a nemůžeš mi na to nic říct hodně lidí tu na panáčka to řešilo že moderátorky budou 3 to sem si já nevymyslel a proč by to teda měli zase měnit jen na 2 hm

41
ales winner The Voice
Reagovat

a nebo se bulvár spletl i to je možné ale s datumem 17 ůnora se zase nepletu já

42
ales winner The Voice
Reagovat

Vlado mi ted právě psal že moderátorky budou jen 2 OK

43
Patrik
Reagovat

@ales winner The Voice: Ty si fakt vůl , však ty všechny informace znáš jak nějaký čaroděj , ale ty ses taky mýlil jak si tu psal že budou 3 moderátorky ale jsou jenom dvě 😂

44
tomasSK
Reagovat

@ales winner The Voice: si fakt trápny, keby si bol normálny tak napíšeš zdroj odkiaľ máš informáciu, o dátume. Zase sa začínaš prejavovať

45
ales winner The Voice
Reagovat

tomasSK každý se může snad mýlit ne tak i já sem se zmýlil jen říkám že to začne v polovici Februára vše

46
tomasSk
Reagovat

@ales winner The Voice: pýtam sa odkiaľ máš ten dátum? Mediaboom to len približne načrtol, takže to nie je info o presnom dátume. Promo začalo veľmi skoro a vždy trvá tak 3 týždne. Preto predpoklam skorší štart.
Môže to odštartovať aj 3.2 resp. 10.2

47
Tomáš
Reagovat

Takže Kerndlová a Čirová jsou potvrzené? Musím říct že mi obě přijdou dost neslané a nemastné, nechápu proč Nova a Markíza raději neangažovali nějakého chlapa. Tohle bude možná zatím nejslabší moderátorská dvojka ze všech co kdy kde byly ale třeba jim křivdím. Nedokážu si to jejich moderování ale vůbec představit. Škoda že nebude Mareš, já mám prostě nejraději jistotu a tyhle dvě ho rozhodně netrumfnou, to je jasné už teď. Mám z toho celého takový pocit že Nova a Markíza mají asi dost velkou nouzi o moderátory a nikoho lepšího asi nesehnali. Myslím že si určitě z moderátorů nemůžou moc vybírat, spousta opravdu osvědčených moderátorských es z minulých i dávných let na tyhle pěvecké show už z principu dávno kašle.

48
Tomáš
Reagovat

Jinak pokud jde celkově o The Voice, tak sem sice zvědavý ale po zkušenostech s touhle show u mě převládá spíš skepse nad nadšením. Ten formát mi moc nesedí. Mým snem je aby se jednou vrátila plnohodnotná SuperStar s třemi semifinálovými a minimálně devíti finálovými koly s dvanácti finalisty. Tak jako tomu bylo za dob ČSS1-3. Nechápu proč Nova a Markíza přicházejí každý rok s novou show a pak na ní šetří kde se dá a ve výsledku to nestojí za moc a ta show je pak dost zabitá. Kdyby raději pár let počkali, tak nejen že by mezi tím dorostly nové talenty ale taky by si na to třeba televize stačily naškudlit dost peněz aby mohly udělat pořádnou show se vším všudy tak jako tomu bývalo za starých časů. Tyhle doby se ale tuším už nikdy nevrátí. I u The Voice očekávám že bude mít každý kouč v živých kolech maximálně 4 soutěžící a ne 6 jako tomu bylo v našem prvním The Voice. No uvidíme, lepší je od toho nic nečekat a nějak to dopadne.

49
KrastalPsymn
Reagovat

watch casino online
best online casino
nj online casino
online casino real money no deposit
free casino games online

50
KrastalPsymn
Reagovat

free online casino games
watch casino online free
real online casino
free online casino games
online casino usa

Přidat komentář