Němci a Australané vyhráli na Hopman Cupu i druhý zápas

3. 1. 2019, 01:32
Aktuality 8
Tenisté Německa a domácí Austrálie vyhráli na Hopmanově poháru v Perthu i druhý zápas ve skupině a v pátek se utkají o postup do finále. Loňští finalisté Angelique Kerberová a Alexander Zverev rozhodli o vítězství nad Francií už ve dvouhrách, naopak domácí dvojice porazila Španělsko až díky obratu v závěrečné smíšené čtyřhře.

Španělé vedli 1-0 díky výhře Davida Ferrera nad Matthewem Ebdenem, ale dvojnásobná grandslamová vítězka Garbiñe Muguruzaová pak ve dvou setech podlehla Ashleigh Bartyové. Také závěrečný mix rozehrála lépe španělská dvojice, jenže obě zbývající sady prohrála s Australany 3-4.

Ve skupině B určí vítězný tým čtvrteční utkání švýcarských obhájců titulu Belindy Bencicové a Rogera Federera s Řeckem.

• HOPMAN CUP •
Perth, Austrálie, tv. povrch
středeční výsledky (2. 1. 2019)
• Skupina A •
Německo - Francie | 2-1
Kerberová - Cornetová 5-7 6-2 6-4 ... 1-0
A. Zverev - Pouille 6-3 6-7(8) 6-2 ... 2-0
Kerberová/A. Zverev - Cornetová/Pouille 3-4(4) 3-4(3) ... 2-1
Austrálie - Španělsko | 2-1
Bartyová - Muguruzaová 6-3 6-4 ... 1-0
Ebden - Ferrer 6-7(1) 5-7 ... 1-1
Bartyová/Ebden - Muguruzaová/Ferrer 3-4(3) 4-3(0) 4-3(3) ... 2-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ten zápas Rogera s Tsitsim neměl chybu. Byla tam zápletka, drama a šťastný konec. Neskutečné, co je místy Federer schopný ve svém věku doběhnout, on snad nestárne. Pár laciných chyb z jeho strany, mohl vyhrát druhý set už 6:4, ale vyšlo to. Ten drop shot na 6:3 v TB to byl epický úder.

Cici to je můj oblíbenec. Nejkoukatelnější kluk z Nextgen. Přechody na síť, voleje, slušný servis, jednoruční BH. Moc hezky hraje. Krásný byl momenty v druhém setu, kdy se snažil Rogera přehrát na síti, ale tam trošku bez šance.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný zápas. Ten kurt tam lítá jako prase, Roger to hraje po odskoku a některé ty inside out FH jsou solidní rány. A v TB slušná otočka za 4:1 na 5:7
Reagovat
Herbert_Hoover
Štefan za stavu 5:5 DF a to je to oč tu běží :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty inside outy za stavu 1:4 měly taky něco do sebe. Roger DF za stavu 6:5 neudělal. To je holt život.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tím se dělí zrno od plev..jo to jakým způsobem se udržel Roger na dostřel bylo pěkné. Každopádně Tsitsi ten serve skvěle umisťoval po celý set..škoda pro něj, výkon na kterém se dá stavět, ale měl jsem na Rogera vsazeno, tak jsem rád, že to neprodlužoval.
Reagovat
Aussie
z důvodů politicky korektních, se neukázal být právě tou nejšťastnější volbou pro Američany. Prohrál všech 6 svých zápasů, 3 dvouhry a 3 smíšené čtyřhry. Nebudu předstírat, že by mě to učinilo smutným...
Reagovat
milik254
LOL.
Reagovat
FulnekUltras
život je na nějaké předstírání příliš krátký - čehož se teď už naštěstí drží i většina lidí v Česku... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist