Turci loví u pražských S. 3 hráči Sparty a Slavie, kteří mohou odejít do Süper Lig

Na přestupovém trhu začíná být živo. Posily už představila také Sparta se Slavií, které však o některé své hráče zřejmě taky přijdou. Zájem o ně je i z Turecka.

Bez názvu.jpg

Do turecké Süper Lig už z české soutěže zamířila řada hráčů. V současnosti v ní působí například David Pavelka, Ondřej Čelůstka či Filip Novák. A brzy by do Turecka mohli odejít i tři hráči Sparty a Slavie. Jejich jména a kluby, které o ně stojí, najdete v následujících kapitolách.

Pokračování 2 / 4

Semih Kaya

Semih Kaya Pavel Mazáč CNC Profimedia.jpg

Do Sparty přicházel před rokem za 52 milionů korun a stal se jedním z nejlépe placených hráčů celé ligy. Jenže jeho výkony tomu neodpovídají, Semih Kaya během podzimu přišel o místo v sestavě a zdá se, že je na odchodu. Bývalý turecký reprezentant a hráč Galatasaraye by se mohl vrátit do rodné země – údajně ho chtějí Malatyaspor a Konyaspor

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

 

Pokračování 3 / 4

Michael Ngadeu

Michael Ngadeu.jpg

Kamerunský reprezentant je ve Slavii od roku 2016 a za tu dobu z něj vyrostla jedna z opor základní sestavy. V ní má pevné místo i letos, přesto se možná už brzy bude stěhovat. Jak totiž informuje turecký server ajansspor.com, o Michaela Ngadeua má vážný zájem Trabzonspor. Klub z Edenu jej dříve nepustil do Anglie ani Francie, odolá teď nabídce z Turecka?

Foto: Profimedia.cz

 

Pokračování 4 / 4

Josef Šural

Josef Šural Sparta 2018 Barbora Reichová  CNC  Profimedia.jpg

Bývalý sparťanský kapitán přišel během podzimu o místo v sestavě a je na odchodu. Osmadvacetiletý ofenzivní fotbalista měl nabídky z New Yorku i Maďarska, obě ale smetl ze stolu. Teď ho však lákají turecké kluby Alanyaspor a Göztepe, tedy týmy z měst, které jsou vyhledávanými turistickými destinacemi. Co na to Šural?

Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

 

Doporučujeme

Články odjinud