Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

MasterChef Česko: Radek Kašpárek za rok a půl získal michelinskou hvězdu!

+ Další 4 fotografie
Už příští týden startuje na TV Nova kulinářská show MasterChef Česko! V porotě usedne michelinský kuchař Radek Kašpárek. Cesta ke gastronomickému Oscaru byla trnitá a v porovnání s ostatními rychlá. Recept na úspěch je podle porotce MasterChef Česko jednoduchý.

„Co si myslí okolí, které nemá zkušenosti v oboru, nám bylo jedno! Když jsme po roce a čtvrt od otevření restaurace získali michelinskou hvězdu, vnímal jsem to jako zadostiučinění,“ s úsměvem prozradil Radek Kašpárek a přidal i recept na úspěch: „Strohý interiér, šéfkuchař rázný Ostravák a restaurace s kosou!“

Na videoportálu NovaPlus.cz už teď najdete jeho příběh v novém online pořadu MasterChef Story. Dalším porotcem, který bude hledat toho nejlepšího amatérského kuchaře v Česku, je Jan Punčochář

A jaký bude on? „Na začátku jsem byl generál a myslel jsem si, že mi patří celý svět. Teď už jsem spíš takový pudlík,“ směje se Punčochář.

Více o cestě k úspěchu jednotlivých porotců MasterChef Česko na videoportálu NovaPlus.cz. Kdo z nich začal vařit už v pěti letech? Kdo z nich vařil na vojně? Kam cestovali na zkušenou?

Související články

Další články

Nejnovější kauzy