Web o dětech, hrách a zábavě pro nejmenší, i ty starší.

3 způsoby, jak rychle získat úvěr online

Co dělat, když naléhavě potřebují peníze a nikdo ne půjčit? Případně jděte do banky, ale tam můžete strávit půl dne a získat odmítnutí žádosti. Takže tato metoda nepomůže rychle řešit finanční problém. Pokud však požádáte o úvěr na dálku, aniž byste ztratili čas cestovat do banky, mohlo by to urychlit. Zvažte tři nejrychlejší způsoby, jak rychle získat úvěr online.

Použijte kontokorent

Nejrychlejší způsob, jak získat peníze navíc, je použít kreditní limit na kreditní kartě. Chcete-li to provést, nemusíte dělat nic extra – stačí zaplatit kartu, i když na ní není dostatek peněz. V důsledku toho se dostanete k „mínusu“, který je kompenzován z vašeho dalšího platu nebo po doplnění karty jiným způsobem.

Otevřete kreditní kartu

Mnoho banku, společně s mzdovými kartami vydávají úvěr. Pokud takovou kartu nemáte, můžete ji vydat. Je lepší požádat ji ve banku. Je pro něj snadněji věřit: ví o vašich příjmech, výdajích, o tom, jak si udržujete své účty (například půjčujete půjčky).

Existují banky, které vydávaly „kreditní karty“ i těm, kteří s nimi dříve nespolupracovali. V takových případech však existuje nebezpečí, že na registraci bude věnována spousta času a odmítne-li se výše uvedená žádost. Proto nepřecházejte okamžitě do nejbližší banky. Je lepší jednat takto:

  • jděte na stránky  banku, vyberte možnosti „kreditní karty“, pro které jste vhodné podmínky. Rychlejší určení pomůže při výběru a porovnávání úvěrů se speciálními službami online;
  • vyplňte krátkou žádost na internetových stránkách banky – mnoho finančních institucí má nyní tuto možnost;
  • zavoláte vám za pár minut, položíte pár otázek a vyplní žádost o otevření karty telefonem;

Rozhodnutí o žádosti obdržíte do jedné hodiny.

Pokud je žádost zamítnuta, můžete se obrátit na jinou banku. Pokud budou úspěšní, zavolá vám a vyzvou Vás k pobočce k podpisu smlouvy o půjčce a vyzvednutí hotové karty.

Není to úplně vzdálený způsob, jak získat další finanční prostředky. Další nevýhodou – ne všechny banky okamžitě aktivují kreditní karty – možná budete muset počkat několik dní.

Získejte peníze z internetové služby

Skutečně rychle a bez cestování získáte peníze v online půjčování Viva Credit. Ve všech fázích zpracování úvěrů probíhá prostřednictvím webu, e-mailu a SMS oznámení, a to i bez telefonních hovorů. Stačí, když vyplníte online žádost, za jednu nebo dvě minuty dostanete řešení, podepíšete elektronickou smlouvu – a služba vám okamžitě přenese peníze.

V 90% případů dojde k přijetí prostředků na kartu do pěti minut, i když v některých bankách převedení trvá až tři dny. Proto před zaregistrováním karty v Viva-Credit.CZ se u své banky zeptejte, jak rychle tato operace provádí.

Viva Credit pracuje nepřetržitě, sedm dní v týdnu a pokrývá celou CR se službami. To znamená, že je možné půjčit online kdykoli, bez ohledu na to, kde jste v době registrace. Navíc šance na získání kladného rozhodnutí o žádosti jsou mnohem vyšší než v bance. Pokud jste mezi 18 a 99 lety, máte ukrajinský pas a kartu, můžete se bez obav obrátit na Viva-Credit.cz. Výkaz zisku a ztráty se nevyžaduje.

Viva-Credit.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup