Zbrojní analytik varuje před genocidou. Prý už začala, média, neziskovky a politici ale mlčí

04.01.2019 21:40

Až nám budou neziskové organizace tvrdit, že je naší povinností přijímat africké migranty, měli by se všichni lidé podívat, co se posledních dvacet let dělo třeba v Zimbabwe nebo v Jihoafrické republice. Myslí si to alespoň zbrojní analytik Jaroslav Štefec, který má za to, že bychom dění v Africe měli věnovat mnohem víc pozornosti. Prý bychom možná pochopili, proč tamní bílí farmáři prosí o možnost usídlit se v Rusku. A nejen to...

Zbrojní analytik varuje před genocidou. Prý už začala, média, neziskovky a politici ale mlčí
Foto: Facebook
Popisek: Jaroslav Štefec

Jaroslav Štefec se vrátil do minulosti. Až k roku 2000 v africkém Zimbabwe. Tehdejší prezident Robert Mugabe prosadil zákon, na jehož základě měla půda z rukou bílých farmářů přejít do rukou farmářů černé pleti. I stalo se. A farmy, které do té doby prosperovaly, podle Štefce začaly upadat a ekonomika celé země se zřítila do pekel. Zničila ji inflace obřích rozměrů.

Anketa

Přispěl George Soros ke světovému dobru?

4%
96%
hlasovalo: 12441 lidí

Situace byla tak zlá, že lidé vyšli do ulic a proti diktátorovi Mugabemu protestovali. Diktátor sice nasadil proti demonstrantům ozbrojené síly, ale prohrál ve chvíli, kdy se proti němu obrátila právě armáda. Novým prezidentem Zimbabwe se stal Emmerson Mnangagwa. Půda se začala vracet do rukou bílých farmářů. „Bílí farmáři se vracejí do země vítaní Zimbabwany s radostí až skoro dětinskou,“ napsal Štefec na sociální síti Facebook.

Jenže v roce 2018 nastal další zlom. Na síle opět získávají lidé, kteří chtějí farmy z rukou bílých farmářů předat zpátky farmářům černé pleti. Štefec tuší, jak by to mohlo dopadnout, stačí se podívat na Mugabeho vládu. Právě Mugabeho vládu bychom podle Štefce měli mít na paměti, až nám bude EU a neziskové organizace tvrdit, že musíme pomáhat migrantům černé pleti přicházející k nám právě z Afriky. V minulosti už to ostatně tvrdila.

„EU podporovaná lidskoprávními neziskovkami hlasitě vyhlašuje, že černé Afričany, kteří se k nám probíjejí skrze vlny Středozemního moře, máme povinnost přijmout, protože oni ve své zemi trpí hladem, bezprávím, trpí jako ta zvěř a my máme morální povinnost je přijmout, jsme přece za jejich situaci zodpovědní,“ napsal s nádechem ironie Štefec.

Vedle Zimbabwe se prý můžeme podívat i na situaci v Jihoafrické republice. Ta kdysi měla i vlastní jaderný program, jenže dnes jaderný program zkomírá a analytik má obavy, že tu dříve či později uchopí moc muslimové. „Postupující islamizace země nevěstí nic dobrého,“ varuje ve svém textu Štefec.

Cítí to prý i bílí farmáři, kteří prosí o pomoc Rusko. Prosí o možnost hospodařit na ruské půdě. „Mluví se až o 15 tisících rodin, které mají zájem začít nový život na ruské půdě. Zemědělské,“ podotkl expert.

To všechno jsou informace, které bychom kvůli migrační krizi měli mít a Štefec se zlobí na média, že o nich údajně mlčí. „Co na to česká média, české neziskovky, česká politická scéna? Nic, ticho a mlčení. Jenže, kdo mlčí, ten souhlasí. A hlavně se stává spoluviníkem genocidy, která vlastně už začala,“ uzavřel Štefec.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …