InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sršní hnízdo nedobyli ani evropští akademici

PÍSEK – Po vánoční a novoroční přestávce se znovu rozbíhají basketbalové soutěže. Jako první z velké písecké sršní rodiny do nového roku vstoupili hned jeho čtvrtý den muži k dalšímu utkání první ligy. Tentokrát v sršním pekle přivítali mužstvo GBA Europe, kterému měli oplácet prohru z pátého kola na pražské palubovce. Svěřenci trenéra Miroslava Janovského nastoupili bez distancovaného Pavla Englického, který pod oběma koši, kde měli hosté výškovou převahu, hodně chyběl a vše sledoval jenom z hlediště. Po naprosto vyrovnané první půli, kterou hosté vyhráli o tři body, se mohlo zdát, že mladý celek Sršňů další průběh hlavně psychicky neunese. Tomu napovídala i třetí část hry, po které svítil na ukazateli skóre stav 57:67. Jenže pak Sršni ukázali, v čem je jejich největší síla - v bojovnosti podpořené výborným publikem. Písečtí hráči nechtěli připustit první domácí prohru. Poprvé vyrovnali čtyři minuty před koncem na 76:76 a do vedení šli minutu před koncem - 82:80. Koncovku si díky velmi dobré obraně pohlídali a před tradičně slušně zaplněným aplaudujícím hledištěm zvítězili o šest bodů. Na domácí palubovce zůstávají Sršni neporaženi a na povedenou bilanci z loňského roku, kdy vyhráli šestkrát v řadě, přidali sedmou výhru, která je udržela v popředí prvoligové tabulky.

Sokol Sršni Písek - GBA EU 86:80 (27:28, 45:48, 57:67)
Body Sršňů: P. Šlechta 36, Mikolášek 19, Duda a Pistulka po 7, Špičák 6, Houser 5, Hejda 4, Šurý 2

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • nick 

    Reagovat

     

    Kde je prosím Englický?

    Vloženo 5.1.2019 17:03:40

    • Václav Kozma 

      Reagovat

       

      Pavel Englický měl na několik zápasů disciplinární stopku, která mu tímto duelem skončila. Příště už by měl být připraven pomoci spoluhráčům k dalším bodům.

      Vloženo 5.1.2019 18:40:39

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace