Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Že jsou oblíbené? Omyl! Těchto 10 seriálových postav diváci ve skutečnosti nesnáší!

Že jsou oblíbené? Omyl! Těchto 10 seriálových postav diváci ve skutečnosti nesnáší!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 6 fotografií
seriály
Sledování seriálů je jednou z neojblíbenějších možností trávení volného času. Některé seriály se proslaví víc, některé míň, ale v každém z nich se najde postava, která je sice populární, ale drtivou většinou diváků neoblíbená.

Není snad jediný člověk, který by se při sledování seriálu nerozčílil kvůli tomu, co tam některá z postav provádí. Diváci většinou mluví o tom, jakou postavu zbožňují, a jen málokdo řekne, že některou z oblíbených nesnáší. I někdo, koho v seriálu milujete, může být další tisícovkou lidí nenáviděn. Přinášíme vám 10 charakterů, které diváci i přes zdánlivou oblíbenost nemohou vystát!

Ross Geller - Přátelé

Ross má velmi zvláštní povahu a ačkoliv jeho nešťastné příhody diváky baví, on sám jim leze na nervy. Neustále se lituje, vždy musí mít pravdu a stojí si za svým, i když ví, že jeho rozhodnutí není správné. Diváky nejvíc naštval v momentě, kdy se vyspal s holkou od tiskárny a nechtěl přiznat, že tím zavinil rozchod s Rachel.

Lorelai Gilmore - Gilmorova děvčata

Ačkoliv je Lorelai hlavní postavou seriálu, někteří diváci ji nemohou vystát a dokonce celou show přestali jen kvůli ní sledovat. Lorelai popisují jako zlou a sobeckou ženu a špatnou dceru. Nejvíc jim vadil její přístup k vlastní matce, které kazila všechny snahy být dobrým rodičem.

Jon Snow - Hra o trůny

Jon je zdánlivě jednou z nejoblíbenějších postav seriálu Hra o trůny. Pravdou však je, že se podle diváků nijak nevyvíjí a je nezáživný. Někteří z nich dokonce tvrdí, že nebýt postav, které se okolo Jona pohybují, nebylo by ve scénách s ním vůbec na co koukat, nebo by byl mrtvý.

Carrie Bradshaw - Sex ve městě

Je stylová, ale tím to pro diváky končí. Fanoušci seriálu vidí Carrie jako špatnou kamarádku, která všechny trable svých kamarádek překroutí tak, aby se začalo mluvit o ní. Je sobecká, rozmazlená a její přístup k mužům je žalostný. Především ženy jí nemohou odpustit to, jak se zachovala k Aidanovi.

Rick Grimes - Živí mrtví

Rick je další hlavní postavou, kterou diváci nemohou vystát. Tvrdí, že se nikdy nestaral o celou skupinu, ale jen o dobro své rodiny, které nakonec taky přivolal zkázu. Vyvolal válku s lidmi, kteří o něj do jeho prvního útoku nejevili žádný zájem. Kvůli tomu také zemřel jeho syn Carl, což mu diváci nemohou odpustit.

Ted Mosby - Jak jsem poznal vaši matku

Ačkoliv Ted působí jako citlivý a empatický muž, podle diváků je opak pravdou. Ted Mosby je mizerným přítelem, který každý problém svých přátel překroutí tak, aby se konverzace týkala jeho problémů. Už od začátku seriálu byl nejoblíbenější postavou diváků Barney Stinson a Ted byl prostě jen otravnou mouchou na předním skle skvělého sitcomu.

Derek Shepherd - Chirurgové

Tuto postavu nemohly vystát především ženy. Ty tvrdí, že jejich nenávist k Derekovi pramení z toho, že podvedl každou ženu, se kterou kdy byl. Navíc se jim nelíbilo, že Meredith tlačil do vztahu i přesto, že dala jasně najevo, že nechce chodit s nikým, s kým pracuje.

Damon Salvatore - Upíří deníky

Idol náctiletých slečen je pro vyzrálejší ženy jednou z nejhorších mužských postav vůbec. Mladé dívky Damona zbožňují především díky jeho vzhledu, neuvědomují si ale, že se pod pěknou schránkou skrývá povaha, kterou by u svého muže nikdy nechtěly. Damon je zlý, manipulativní a následky za jeho špatné činy vždy odnese někdo jiný.

Archie Andrews - Riverdale

Další mužská postava, jejíž krásný vzhled zakrývá příšernou povahu. Archie je podle diváků seriálu mizerným přítelem všem svým kamarádům a především k Betty a Veronice se chová jako ke kusům hadru.

Clay Jensen - 13 Reasons Why

I když má tento seriál své záporáky, Clay je jedním z mála klaďasů, které diváci nemohou vystát. Tento seriál má pojednávat o příběhu dívky jménem Hannah Baker, která spáchala sebevraždu. Lidem, kteří za jejím rozhodnutím stáli, nahrála 13 kazet, na nichž vypráví o tom, kdo a jak se na její sebevraždě podílel. Divákům vadí, že Clay všechnu pozornost stahuje na sebe a na to, jak Hannah miloval. Podle nich jde kvůli tomu její příběh do pozadí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy