InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Béčko Tábora smetlo pelhřimovského soupeře deseti góly

Béčko Tábora zasypalo pelhřimovskou klec deseti brankami. Ne vždy v ní skončil jen kotouč. , Autor: Josef Janda

Béčko Tábora zasypalo pelhřimovskou klec deseti brankami. Ne vždy v ní skončil jen kotouč.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Nepříjemné trápení a pohádkový konec. Tak by se dalo rozdělit páteční utkání táborské rezervy s béčkem Pelhřimova. Kohouti se proti úporné pelhřimovské obraně v prvních dvou třetinách těžko prosazovali a ztráceli o druhé přestávce jednu branku. Hosté tak doufali, že naváží na velký úspěch z prvního utkání na vlastním ledě, kde proti Táboru vybojovali historicky první vítězství v soutěži. Důrazná promluva v kabině kohoutů ovšem zabrala a domácí zasypali mladého brankáře Urbana ve třetí části osmi brankami. Táborští zvítězili nakonec vysoko 10:3 také proto, že Pelhřimovští nastoupili pouze s jedenácti hráči do pole. V závěru hostům síly viditelně chyběly.

 

HC Tábor B – HC Lední Medvědi Pelhřimov B 10:3 (2:2, 0:1, 8:0), branky a nahrávky: 5. Novák (Hastrman, Jelínek), 15. Raiterman (Jelínek), 43. Ošmyk (Kadilák), 44. Novák, 46. Jankovský (Ošmyk, Kratochvíl), 47. D. Hubáček (Jelínek, Kanov), 53. Prštický (Jelínek), 55. Ošmyk (Kadilák, Kanov), 57. Kratochvíl (T. Hošek), 58. D. Hubáček (F. Hubáček) – 6. Vrátný, 11. Šulák (Vrátný), 40. Vrátný (Svoboda), rozhodčí Slavík – Knor, Beránek, vyloučení 8:5, navíc Ošmyk (Tábor) 10 minut, Barták (Pelhřimov) 5 minut + do konce, využití 3:1, v oslabení 1:0, 70 diváků.

Tábor B: Lekeš – Kanov, Růžek, T. Hošek, Ošmyk, F. Hubáček, Raiterman, P. Hošek – D. Hubáček, Škrdleta, Prštický, Jankovský, Kadilák, Kratochvíl, Brabec, Jelínek, Novák, Hastrman.

Pelhřimov B: Urban – Vaněk, Hráček, Šáda, Bříza – Šulák, Buchta, Vrátný, Svoboda, Zadražil, Moucha, Barták.

Ve středečním Týdeníku Táborsko shrne utkání hlavní trenér Tábora B Štěpán Kadilák. Proč se jeho svěřencům nedařilo dát v prvních dvou třetinách více branek?

Obránce Tábora B Jaroslav Ošmyk přiblíží důležité chvíle, kdy v úvodu třetí části srovnal na 3:3. Jaká slova našel pro výkon týmu v celém zápase? To a mnohem více o hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • hokej? 

    Reagovat

     

    Pokud se za takováto "utkání", kdy někdo přijede s 11 lidmi kteří si myslí že jsou hokejisti proti béčku Tábora, kde si myslí to samé,
    vyhazují peníze a novinář napíše oslavný článek že někdo někoho smetl, tak se nedivím, že je náš hokej tam kde je. Vskutku dokonalá propagace hokeje. Má to pro někoho smysl? Kdybyste ty cca 2 a čtvrt hodiny co si aktéři dělají žízeň nechali bruslit děti tak to má nějaký efekt. Toto je ale mrhání prostředky a někdo by za to měl být odpovědný. Třeba Krajský výbor ČSLH.

    Vloženo 5.1.2019 12:51:12

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace