Juniorka zahájila zimní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Juniorka zahájila zimní přípravu

Také 3. ledna začala zimní příprava slávistické juniorce. Junioři vstoupili do přípravy na jarní část s novým hlavním trenérem.

Změny v realizačním týmu

K několika změnám došlo v realizačních týmu juniorky. Hlavní trenér Pavel Řehák se už natvralo přesunul jako asistent k A-týmu. Jeho roli tak převzal Martin Hyský, spolu s Ivem Knoflíčkem bude v roli asistenta trenéra působit nově David Střihavka. Novým trenérem brankařů juniorky bude Kamil Čontofalský. Kondičním trenérem zůstává Lukáš Bodeček, masérem pak Pavel Síla a vedoucím týmu je Petr Rak. Tradičním dlouholetým kustodem je Jaroslav Fousek.

Ke změnám se vyjádřil Jan Nezmar: „Pavla Řeháka potřebujeme na stálo u A-týmu. I nadále však zůstane člověkem, který bude garantovat propojení juniorky s áčkem. V podobné roli je také Radek Černý, který zaštiťuje jednotnou filozofii přípravy brankařů, stejné to je u Aleše Píty, který se zaměřuje na kondiční stránku,“ popsal změny v realizačním týmu juniorky a vzájemné propojení A-týmu s mládeží sportovní ředitel Jan Nezmar.

Hráči v přípravě

V tuto chvíli se s juniorkou připravují tito hráči: 

Brankáři: Luka Radotić, Denis Radimský, Martin Otáhal 

Obránci: Martin Bejbl, Libor Drozda, Vojtěch Krupička, Martin Mach, Václav Pardubský, Vojtěch Mareš, Jiří Janoušek, Dominik Škarda

Záložníci: Adam Petrák, Michael Hönig, Farid Nabiyev, Jan Havránek, David Macháček, Tadeáš Michovský, Vojtěch Šilhan, Jan Fukala, Michal Vaněk,  David Beňo, Marcel Čermák, Andrei Sintean, Kristijan Trapanovski, Marko Alvir

Útočníci: Michael Azilinon, 

Vzhledem k probíhající zimní přípravě se můžou uskutečnit další přesuny hráčů.

Rozpis přípravných duelů:

7. - 12. ledna
Soustředění Nymburk

9. ledna
SK Polaban Nymburk – SK Slavia Praha, 17:00

18. ledna
SK Slavia Praha – 1. FC Norimberk U19, 13:30, UMT Eden

19. ledna
FK Slavoj Vyšehrad 
–SK Slavia Praha, 11:00, UMT Vyšehrad

26. ledna
SK Slavia Praha 
– FK Viktoria Žižkov, 13:30, UMT Xaverov

29. ledna
SK Slavia Praha 
– SK Český Brod, 19:00, UMT Xaverov

3. února
SK Slavia Praha 
– Zaglebie Lubin B, 14:00, UMT Xaverov

9. února
FK Dobrovice 
– SK Slavia Praha, 15:00

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články