InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Velká dřina se vyplatila. Kohouti berou s Opavou dva body

Útočník Milan Dančišin tváří v tvář opavskému brankáři neuspěl ve druhé třetině (na snímku). Podobně neúspěšný byl v první sérii samostatných nájezdů. V sedmé sérii nájezdů však prostřelil gólmana pokusem na lapačku, čímž rozhodl o druhém bodu pro Tábor. , Autor: Josef Janda

Útočník Milan Dančišin tváří v tvář opavskému brankáři neuspěl ve druhé třetině (na snímku). Podobně neúspěšný byl v první sérii samostatných nájezdů. V sedmé sérii nájezdů však prostřelil gólmana pokusem na lapačku, čímž rozhodl o druhém bodu pro Tábor.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – První zápas roku 2019 proti Opavě měl pro kohouty v sobotu večer vítěznou příchuť. Hned úvod utkání znamenal pro více než sedm stovek diváků ostrou podívanou. Během necelých tří minut padly dvě branky a zdálo se, že přijde solidní novoroční gólová nadílka. Málokdo by asi odhadoval, že další branku uvidí fanoušci až ve čtvrté sérii samostatných nájezdů. Bojovné utkání plné vysokého nasazení domácích skončilo totiž i po prodloužení remízou 1:1.

 

Oba gólmani měli svůj den a zaznamenali bezpočet kvalitních zákroků. Když už byli překonáni, pomohla jim konstrukce branky. O bodu navíc pro kohouty rozhodla až sedmá série nájezdů. Zatímco Vlastimil Malina na Kristiánu Kolářovi u tyčky ztroskotal, Milan Dančišin uspěl proti Michalu Waneckému střelou na lapačku. Tábor tak zvítězil 2:1 po samostatných nájezdech a po předvánočním vítězství v Novém Jičíně si připsal druhou výhru v řadě.

HC Tábor – HC Slezan Opava 2:1sn (1:1, 0:0, 0:0 – 0:0), branky a nahrávky: 2. Havran (Adam), rozhodující nájezd Dančišin – 3. Rousek (Jaroš), rozhodčí Čáp – Marek, Ovsík, vyloučení 5:6, navíc Hendrych (Opava) 10 minut OT, využití 1:0, 728 diváků.

HC Tábor: Kolář – Havran, Adam, Skočovský, Černý, Dvořák, Bouška – Blažek, Zayml, Drda – Březina, Sladkovský, Dančišin – Prášek, Pechánek, Pípal.

HC Slezan Opava: Wanecki – Krejčí, Šindelář, Chujac, Štindl, Slavík, Zouhar, Vilinskij – Jaroš, Herman, Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Spratek, Wolf, Peterka, Černý, Malina, Hendrych.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete další podrobnosti. Asistent trenéra Tábora Miloslav Čech zhodnotí nasazení svých svěřenců. Zaměří se na dvě významné posily. A co čeká táborský realizační tým od další moravské bitvy příští sobotu v Orlové?

Útočník Tábora Milan Dančišin přiblíží svůj vítězný nájezd. Jak se mu průběh utkání líbil? Co říká hráč Motoru na diváckou atmosféru v Táboře?

Trenér Opavy Martin Janeček příliš své svěřence nepochválil. Jeho nesmlouvavé hodnocení určitě upoutá. Co radil hráčům při samostatných nájezdech? Jaké má s Opavou v sezoně ambice? A co říká na utkání s týmy ze skupiny Jih? To a mnohem více o hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Karel Ilčík 

    Reagovat

     

    Krásný hokej a zasloužený bonusový bod pro táborské borce. Jejich bojovnost a nasazení strhlo i přítomné diváky a po delší době byla na zimáku skvělá atmosféra. Samozřejmě , vše nebylo dokonalé / slabší střelba, chyby v obraně /, ale předvedený výkon potěšil a je to ,doufám, pozitivní krok do dalších bojů.

    Vloženo 6.1.2019 12:06:22

    • an 

      Reagovat

       

      Krásný hokej??Děláte si srandu?To byl zmar,chaos a totální antihokej z obou stran.Nevím,ale přesilovky hrůza a děs,není nikdo kdo by to tam pořádně vystřelil,kdo by vyčníval,krom brankářů.A těch namazání soupeřům na hokejky,to bylo horší než na ms20tek.Atmosféra??Krom toho,že jí dělalo cca 20lidí,tak jo a krom toho,že Slezan tam žádné neměl,tak jo,Sorry,ale takhle shrnout zápas plný chyb a nepřesností,kde takový soupeř po první tř.úplně odešel...no nevím,ale žádná sláva!!!

      Vloženo 6.1.2019 13:53:55

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Pane Ilčíku,
      možná trochu rozumíte fotbalu který jste kdysi hrával. Nepouštějte se ale raději veřejně do komentování hokeje, protože jestli tohle byl krásný hokej, tak jste asi viděl hokej hrát jenom kluky na rybníku. Snad máte pravdu jen s bojovností a nasazením, ale to je nutné ve všech sportech všech kategorií. Musí to být ale podloženo dalšími aspekty. Hokej krásným dělají atributy jako jsou individuální dovednosti hráčů, hokejové myšlení, sehranost atd. A toto vše je zdejším, podle Vás borcům, na hony vzdáleno.
      Takže jestli potěšil předvedený výkon, tak jen nasazením a bojovností. Ne ale hokejovým uměním.

      Vloženo 6.1.2019 17:22:58

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Ano, otočilo, ale od vánoc do vánoc uběhl rok proher. Vítězství hezké, cenné. Ale neumíme vstřelit gól, včera to samé.

    Vloženo 6.1.2019 11:27:10

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Super! Co si pamatuju bylo to tak už i dřív že do Vánoc jsme na tom nebyli dobře a po Vánocích se to otočilo.

    Vloženo 6.1.2019 08:16:38

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace