Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Podivný vzkaz Petra Borkovce, který ihned smazal: Tohle se Kataríně určitě líbit nebude!

Podivný vzkaz Petra Borkovce, který ihned smazal: Tohle se Kataríně určitě líbit nebude!
Zdroj: Instagram.com
+ Dalších 20 fotografií
láska nebo nenávist?
Už dlouhou dobu je kolem vztahu Petra Borkovce (19) a Kataríny Knechtové (37) ticho. Poslední informace je taková, že pár se rozešel nebo si alespoň dávají od sebe pauzu. Na první pohled bylo jasné, že Petr tohle rozhodnutí nese mnohem hůř než zpěvačka. Před pár dny dal na sociální síť snímek s podivným vzkazem, ale za chvíli jej smazal.

Vztah Petra Borkovce a Kataríny Knechtové je v každém případě hodně podivný. Zpěvák, kterého lidé znají zejména z pěvecké reality show SuperStar, se během soutěže zamiloval do porotkyně Kataríny.

I když je dělí od sebe poměrně velký věkový rozdíl, a to osmnáct let, tak slovenská zpěvačka mladičkému Petrovi neodolala. Po skončení soutěže bylo kolem jejich vztahu ticho, načež se koncem léta ozval Petr Borkovec s tím, že spolu randili pět měsíců a nyní mají pauzu.

Smutné zprávy o rozchodu náhle začaly střídat ty radostné o tom, jak je Petr až po uši zamilovaný do Kataríny. Jenomže v současné době se nevyjadřuje ke vztahu ani jeden z aktérů. Před pár dny přitom Petr přidal na sociální síť fotku samotné Kataríny, která leží a vedle ní pes.

Petr k fotce připsal: "Asi jsem děvkař, ale to jsou dvě ženy mého srdce." Naznačovalo by to, že se slovenskou zpěvačkou opět randí, ale nechtějí, aby o jejich vztahu věděla veřejnost. Petr za pár minut snímek smazal, což by mohlo znamenat, že od Kataríny dostal pořádně vyhubováno.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy