Panáček v reality show

ANKETA: Stříbrní finalisté SuperStar a ostatních talentových soutěží (finále)

7. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Stříbrní finalisté SuperStar a ostatních talentových soutěží Top 13

Týden od Silvestra, během kterého jste vybírali finálovou třináctku nejlepších „stříbrňáků“, utekl jako voda. Ano, čtete správně a finalistů nakonec není dvanáct, ale třináct, jelikož v jedné ze čtyř kategorií došlo k remíze na třetím místě, pročež z této kategorie postoupili hned čtyři soutěžící. Kdo tedy tvoří finálovou třináctku, ze které za týden vzejde absolutní vítěz?

1. kategorie: Stříbrní finalisté SuperStar

1. Eliška Rusková – 33% (56 hlasů)
2. Gabriela Gunčíková – 23% (40 hlasů)
3.-4. Petr Bende a Miro Šmajda – 12% (21 hlasů)
—————————————
5. Mária Bundová – 8% (14 hlasů)
6. Štěpán Urban – 4% (6 hlasů)
7. Dominika Mirgová – 3% (5 hlasů)
8. Štefan Pčelár – 2% (4 hlasy)
9. Martina Šindlerová – 2% (3 hlasy)
10.-11. Šárka Vaňková a David Spilka – 1% (1 hlas)

celkem hlasů: 172

K výše zmíněnému twistu došlo právě v nejpočetnější kategorii, ve které zároveň přišlo i nejvíc hlasů. Vítězství nakonec připadlo benjamínkovi ankety Elišce Ruskové, která s rozdílem šestnácti hlasů porazila favoritku této kategorie Gábinu Gunčíkovou. Remíza nastala na třetím místě o které se dělí Petr Bende a Miro Šmajda, kteří tak oba postoupili do finále. Největším překvapením této kategorie se stala dnes již zapomenutá Mária Bundová, které postup do finále unikl jen velmi těsně.

2. kategorie: Stříbrní finalisté ostatních zpěváckých soutěží

1. Ondřej Ruml – 41% (37 hlasů)
2. Anna Veselovská – 32% (29 hlasů)
3. David Weingärtner – 19% (17 hlasů)
—————————
4.-5.Ricco & Claudia a Vendula Příhodová – 4% (4 hlasy)
6.-8. Soňa Jányová, Martin Filák a Míša Tomešová – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 91

V této kategorii se finálové trojka profilovala téměř od začátku a zbytku pelotonu utekla s přehledem. Není žádným překvapení, že z vítězství se těšil swingový bůh Ondřej Ruml, na záda mu dýchala tajemná Anna Veselovská a postoupující trojku doplnil dnes již bohužel zesnulý David Weingärtner. Kuriozitou této kategorie je fakt, že zde hned tři soutěžící skončili na chvostě bez jediného bodu, mezi nimiž byla vedle obou „stříbrňáků“ ze soutěže Elán je Elán trochu překvapivě i Míša Tomešová (dříve Doubravová), která je mnohým známá z nekonečného seriálu Ulice.

3. kategorie: Stříbrní finalisté Talentu

1. Richard Nedvěd – 51% (45 hlasů)
2. Martinka Bobáňová – 22% (19 hlasů)
3. Alex Dowis – 10% (9 hlasů)
—————————-
4.-5. Alena Smolíková & Keysi / Jerry – 7% (6 hlasů)
6.-8. strýc a synovec Jo-Joo, Big Names a Boki – 1% (1 hlas)
9. Martin Vetrák – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 88

Tato kategorie měla od začátku nejjasnějšího favorita. Trapnomág Richard Nedvěd získal dokonce víc hlasů než všichni ostatní dohromady. Největší překvapení celé této ankety však nastalo na druhém místě, které získala dnes již zapomenutá Martinka Bobáňová, které v době prvního slovenského Talentu bylo pouhých šest let. Bronz získal lightartový umělec Alex Dowis, jehož nevýhra (včetně toho, co jí předcházelo) vyvolala v roce 2012 obrovskou vlnu nevole. Kuriozitou této kategorie je i duplicita Aleny Smolíkové, která s oběma psy skončila těsně před branami finále, takže se dá říct, že částečně doplatila na tříštění hlasů.

4. kategorie: Stříbrní finalisté Tváře

1. Mária Bartalos – 33% (38 hlasů)
2. Eva Burešová – 30% (35 hlasů)
3. Milan Peroutka – 17% (20 hlasů)
———————-
4. Martin Harich – 10% (11 hlasů)
5. David Gránský – 3% (4 hlasy)
6. Ivana Chýlková – 3% (3 hlasy)
7.-8. Barbora Švidraňová a Jitka Boho – 2% (2 hlasy)
9. Tomáš Palonder – 0% (0 hlasů)

celkem hlasů: 115

Nová kategorie přinesla nejvyrovnanější boj o vítětství, o které se utkaly dvě čerstvé „stříbrňačky“. O prsa nakonec vyhrála slovenská herečka Mária Bartalos (dříve Havranová), která se tak stala jedinou Slovenkou, která se v prvním kole této ankety mohla těšit z vítězství. Na muzikálovou matadorku Evu Burešovou tak zbylo pouhé stříbro. O třetí místo se odehrál souboj dívčích idolů, ze kterého vítězně vyšel Milan Peroutka, který za sebou nechal Martina Haricha i Davida Gránského. Až za tímto trojlístkem miláčků dívek se umístila nejstarší a nejznámější účastnice ankety Ivana Chýlková.



Hlasovat ve finále ankety můžete do neděle 13. ledna do půlnoci. V pondělí 14. ledna pak budeme znát absolutního vítěze. Proto neváhejte a HLASUJTE!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
ales winner The Voice
Reagovat

jen taková otázka a Karmen pál baláž máš kde milej Vlado nebo je to opět protěžování Ruskové a Maškové na ůkor talentu jménem Karmen

2
DJ Vlado
Reagovat

@ales winner The Voice: Jestli sis nevšiml, tak se ta anketa jmenuje STŘÍBRNÍ finalisté, takže nominováni jsou pouze soutěžící, kteří skončili na DRUHÉM místě, zatímco Karmen skončila TŘETÍ neboli BRONZOVÁ, takže nominována být logicky nemohla :-)

3
ales winner The Voice
Reagovat

ok tak udělej anketu Bronzoví finalisté Superstar a jiných soutěží ale to ty nikdy neuděláš to by Karmen totiž vyhrála

Přidat komentář