Farský: Babiš padne. Stojí na shnilých základech

07.01.2019 10:12

Předseda poslaneckého klubu STAN Jan Farský byl hostem Čestmíra Strakatého v pořadu Prostor X na serveru Reflex.

Farský: Babiš padne. Stojí na shnilých základech
Foto: top09.cz
Popisek: Poslanec Jan Farský

Podle Farského v Česku nyní prohrává. „Prezident Zeman je několikrát usvědčený lhář. A vadí to někomu? Stejně tak premiér Andrej Babiš,“ poznamenal Farský s tím, že prezident má své lhaní potvrzené i soudně. „Ta lež je vždycky rychlejší než pravda, je mnohdy atraktivnější než pravda. Ale pořád věřím tomu, že to, co máme napsané na standartě, tak je,“ sdělil. 

Následovala slova o uprchlících. „Není pravda, že se sem valí vlna migrantů,“ sdělil Farský a opět se strefil do prezidenta Miloše Zemana, který podle jeho slov nevěří zpravodajským službám. „A komu věří, panu Nejedlému? Panu Mynáři?“ zeptal se. Podle Farského nyní žijeme v bezpečném období. „Fakta ale nahradily emoce. A je tady pár politiků, kteří se na strachu dobývají k moci,“ sdělil a poukázal například na lídra SPD Tomia Okamuru. „Je to politický podnikatel a zjistil, že nejvíce mu vynáší šíření strachu,“ dodal.

Hnutí ANO již podle jeho slov bylo na vrcholu. Andreji Babišovi již věští pád, na něj by si podle svých slov i vsadil. „Nic neroste do nebe. A on je tak na shnilých základech, že jej to čeká. Špatné je, co po něm zůstane – to jest morální rozklad společnosti. Babiš má temnou minulost a je vydíratelný. Určitě padne a zůstanou škody za desítky miliard,“ sdělil s tím, že Babišovy kauzy mu budou ubírat na popularitě. 

Video najdete ZDE.

Babišovo stíhání podle Farského nemůže skončit dobře. „Odsouzení ani osvobození nebude většina lidí věřit, protože premiér znevěrohodnil policii a udělal v ní personální změny. Lidi prostě neuvěří, že právo platí i pro nejmocnější. Babišovi to ale nedochází,“ dodal.

Rok kulatého výročí sametové revoluce bude právě i kvůli premiérovi a jeho minulosti náročný. „Nikdy nevysvětlil, co dělal po roce 1989 v Maroku a čí úkoly tam plnil,“ zmínil Farský. Vláda pak podle jeho slov se bude snažit minulost relativizovat. A to kvůli tomu, že nyní spolupracuje s KSČM. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…