Tajemství hvězdy Všechnopárty: Šíp rejžuje i v kulturácích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství hvězdy Všechnopárty: Šíp rejžuje i v kulturácích

Karel Šíp si na TýTý musel přezout boty
Karel Šíp si na TýTý musel přezout boty (Foto Blesk – Jiří Hadač a Roman Souček)

Pořad známého moderátora patři v Česku k těm nejsledovanějším. Co stojí za dlouholetým úspěchem tohoto projektu? Karel Šíp poodhalil roušku tajemství své slávy!

I přesto, že do svého pořadu zve Karel Šíp (73) mnoho zajímavých hostů, hlavní hvězdou zůstáva hlavně on sám. Na nic si nehraje, nevadí mu být za hloupého. Čím to, že diváky stále baví a nutí do výbuchů hurónského smíchu? Aby moderátor neztratil kontakt s publikem, jezdí za ním po celé republice už dlouhá léta!

„Můžeš si někde v kulturáku nebo v nějakém divadle něco zkusit, a když vidíš, že to nefunguje, tak víš že to není správně. A takhle si to tříbíš, protože humor je potvora.  Stačí špatnej slovosled, špatně postavená věta, a už to nefunguje. Je to alchymie a já bych to nemohl dělat bez těch „výpadů", i když jich nedělám moc, tak čtyři pět měsíčně," přiznal Karel Šíp v magazínu Téma. Na zájezdová vystoupení vyráží spolu s Pepíčkem Náhlovským (69) a mají prý stále vyprodáno!



Přečtěte si
ivoadler
7. 1. 2019 • 16:29

Nemohu přehlédnout, že Šíp maká. Ale ten jeho humor klesá do stále nižší kategorie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.