Kam po škole? Zjistěte to na veletrhu Gaudeamus!

4. 1. 2019 | Pro uchazeče na VŠ

Za necelé dva měsíce se uzavře hlavní vlna přihlášek na řadu vysokých škol. Pokud ještě nevíte, kam přihlášku hodíte, dorazte od 22. do 24. ledna do pražských Letňan, kde se letos koná už dvanáctý ročník veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus.

V areálu PVA Expo Praha se můžete potkat u stánků se zástupci více než 200 vysokých škol a univerzit, a to českých i zahraničních! Všichni se s vámi ochotně podělí o veškeré informace o studiu i o podmínkách přijímacího řízení.

Letošní program kromě škol zaplní tradičně také přednášky; třeba o tom, jak se efektivně učit nebo jak najít své silné stránky. Chybět nebude ani přednáška o studiu v zahraničí, kde se dozvíte něco o vysokých školách v Kanadě nebo Německu. Kompletní program přednášek všech tří dnů veletrhu najdete zde.

Veletrh Gaudeamus je jedinečný v tom, že se na něm můžete dozvědět nejen informace o různých školách, ale i to, pro jaké obory máte předpoklady. S tím vám pomůžeme mimo jiné i my z VysokéŠkoly.cz. V našem testovacím centru vyplníte speciální test, na jehož konci se dozvíte, který studijní obor je pro vás ten pravý. Pak už můžete rovnou zajít ke stánku vybrané školy a představit se budoucím kolegům a kolegyním.

Aby vám neuteklo nic zásadního z nabitého programu veletrhu, stáhněte si aplikaci Gaudeamus Guide, kde najdete veškeré potřebné informace. Veletrh startuje 22. ledna v 8:00. Těšíme se na viděnou!