Hlavní obsah
Článek

Vyhlašování Zlatých glóbů patří k nejsledovanějším akcím amerického šoubyznysu. Diskutuje se o vítězích i poražených, o šatech, které herečky do společnosti oblékly, o tom, kdo s kým (ne)dorazil i o celkové atmosféře a momentech večera. Názory se množí rychlostí blesku a sociální sítě mají nečekané „hvězdy“. O nejdojemnější okamžik se podle mnoha diváků postarali rodiče herečky Sandry Oh.

Ta večer spolumoderovala a také převzala sošku za nejlepší herecký výkon v dramatickém seriálu (Na mušce). Když po jejím vyhlášení kamera zabrala stůl, u kterého seděli Oh Junsu a jeho žena Jeon Young-nam, diváci byli naměkko. Sandřini rodiče neskrývali velké dojetí a také hrdost, otec vstal, smál se na všechny kolem dokola a tleskal dceři vestoje. Oh jim pak poděkovala a v korejštině vzkázala, že je miluje.

Moment na sociálních sítích sdílelo a komentovalo mnoho lidí: „Sandřini rodiče jsou hvězdami večera“, „Největší cena patří milým rodičům Sandry Oh“ nebo „Nejroztomilejší moment na Zlatých glóbech byl záběr na Sandřiny rodiče“, píší.

Ti se z Koreje již v 60. letech přestěhovali do Kanady, do Ottawy, kde se také Oh narodila.

Pyšní rodiče svou dceru veřejně podporují

Záběr na rodiče Sandry Oh po jejím vyhlášení rezonuje na sociálních sítích

Reklama

Další články

Načítám