Plastové kontejnery pro skladování a dopravu zboží zajišťuje Schoeller Allibert

Plastové kontejnery pro skladování a dopravu zboží zajišťuje Schoeller Allibert

SDÍLEJTE

V podstatě nezáleží na tom, v jakém oboru podnikáte, protože skladovací kontejnery nachází uplatnění v mnoha odvětvích. V první řadě je velice důležité najít spolehlivého partnera, jenž vám poskytne co nejlepší řešení na poli plastových kontejnerů. Jedním z lídrů ve výrobě plastových kontejnerů je bezpochyby společnost Schoeller Allibert, která prodává hned několik variabilních pomocníků.

Magnum Optimum nejen do skladových prostor

Optimální volbou je skladový plastový kontejner Optimum, jenž je k dostání v mnoha velikostech. Záleží pouze na vás, jaký objem, respektive jaké rozměry požadujete. Sehnat můžete nejen model s vnitřními rozměry 1140×940×685 a užitným objemem 734 litrů, ale také verzi s vnitřními rozměry 1140x940x815 s užitným objemem 873 litrů.

Skladové kontejnery, jak už samotný název napovídá, se stanou vaší pravou rukou ve skladech, ale také ve výrobnách. V neposlední řadě nachází uplatnění v logistice. Pyšní se poměrně nízkou hmotností, a tak manipulace s nimi je jednoduchá. Samozřejmostí je, že všechny nabízené kontejnery splňují nejvyšší požadavky a evropské normy.

V kontejnerech Magnum Optimum přepravíte náklad o hmotnosti až 750 kilogramů, což pouze potvrzuje, že jsou vyrobené z odolných materiálů.

Kde skladové kontejnery koupit?

Pokud hledáte prodejce, který vám poskytne to, co pro své podnikání hledáte, obraťte se na společnost Schoeller Allibert, o které jsme se zmínili už v úvodu článku. Jedná se o specialistu, jehož nabídka je vskutku rozmanitá. Prodává velkoobjemové kontejnery i přepravky s otevřenými rukojeťmi. Sehnat tak můžete na jednom místě skládací paletový kontejner, plastové palety, plastové kontejnery, ale i přepravní vozíky, nápojové přepravky, kbelíky či stohovatelné přepravky.

SDÍLEJTE