InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zpátky do práce! Dynamo zahájilo přípravu a hned ve středu jede na Spartu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Fotbalisté Českých Budějovic, kteří přezimují na čele Fortuna národní ligy, se dnes sešli na Střeleckém ostrově a zahájili přípravu na odvetnou část druhé nejvyšší soutěže. Už nyní jsou známy první kosmetické úpravy v kádru, ale co je nejdůležitější, všechny stěžejní hráče vedení klubu udrželo. Naopak přichází na měsíční testy plzeňský krajní záložník Lukáš Provod a bojovat o místo bude také útočník Semir Gvozdjar z Rakouska. Záložník Róbert Kovaľ se vrací z hostování do mateřské Dukly Praha a Adrián Čermák, který se po dlouhodobém zranění neprobojoval do základní sestavy Dynama a na podzim spíše paběrkoval, bude hostovat do konce sezony v Táborsku, aby nabral zpět zápasovou praxi a ztracené sebevědomí.

Další změny mohou následovat, ale pokud ještě Jihočeši někoho přivedou, měli by to být opravdu kvalitní hráči do základní sestavy, nikoliv na rozšíření kádru. Na soustředění odjedou Jihočeši 3. února do chorvatského Medulinu, kde zůstanou přesně týden. Dneska absolvovali první tréninkovou jednotku a hned ve středu je čeká přípravné dvojutkání na pražském Strahově proti Spartě. Zopakují si tak zajímavou konfrontaci, která už je v posledních přípravných cyklech tradicí.

Sportovní redakce webového portálu Jižní Čechy Teď bude na místě a vy se můžete těšit na reportáž i ohlasy.

Soupiska na prahu přípravy

Brankáři: Zdeněk Křížek, Matěj Luksch, Jindřich Staněk.
Obránci: Daniel Fišl, Lukáš Havel, Matěj Helešic, Jiří Kladrubský, Pavel Novák, Michal Řezáč.
Záložníci: Patrik Čavoš, Vojtěch Gebert, Peter Grajciar, Filip Havelka, Petr Javorek, Matej Mršič, Lukáš Provod (testy), Martin Šplíchal, Roman Wermke.
Útočníci: Semir Gvozdjar (testy), David Ledecký, Lazar Sajčič, Ivo Táborský.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace