Nepříjemnost před úvodním grandslamem. Alexander Zverev si při tréninku zranil hamstring

8. 1. 2019, 01:12
Aktuality 3
Alexander Zverev musí před startem úvodního grandslamu sezony Australian Open řešit nepříjemnost. Jednadvacetiletý německý mladík si při jednom z tréninků na exhibici v Adelaide zranil hamstring a do soutěže nakonec nenastoupil.
Profily hráčů
Alexander Zverev

Alexander Zverev se měl před Australian Open představit ještě na exhibici v Adelaide, ovšem při jednom z tréninků si zranil hamstring (zadní stehenní sval) a musel ze soutěže odstoupit.

Nyní je v ohrožení jeho start na úvodním grandslamu sezony. Zranění potvrdil sám Zverev, ale jeho vážnost nekomentoval. Příliš optimisticky ovšem nezněl. "Pokusím se zranění doléčit, abych Australian Open stihl," uvedl.

Zverev zakončil senzační loňský rok triumfem na Turnaji mistrů, kde v semifinále porazil Rogera Federera a ve finále dominujícího Novaka Djokoviče a získal nejcennější titul své kariéry.

Letošní sezonu zahájil čtvrtý hráč světa stejně jako v předchozích třech letech v Hopman Cupu. V australském Perthu ve skupinových bojích porazil Davida Ferrera, Lucase Pouilleho i Matthewa Ebdena a Německo znovu po roce postoupilo do finále. V něm padlo stejně jako loni se Švýcary, Zverev ve finálovém souboji jasně nestačil na Federera.

Zverev není jediným hráčem, který má před vrcholem australského léta problémy. Rafael Nadal kvůli pravému stehennímu svalu odstoupil z Brisbane, Kyle Edmund léčí zraněné koleno, kvůli němuž předčasně ukončil loňskou sezonu, a Gaël Monfils pro zranění stehna na poslední chvíli zrušil start v Aucklandu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
kada.tom
hmm
Reagovat
Marduch
https://www.idnes.cz/sport/tenis/andy-murray-tenis-navrat-po-zraneni.A190107_191953_tenis_par
Reagovat
Patik
Napriek obrovským peniazom modernej medicíne špičkovým doktorom sa nedá Andymu pomôcť...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist