Na vtipné fotce, kterou Lucie Křížková sdílela na Instagramu, sedí její malý syn s modrým kolíčkem pevně připevněným na obličeji. „Když měl jednou spolknout nechutnou medicínu, poradila jsem mu, ať si u toho zacpe nos, že to snese líp. Nejdřív jsem nechápala, proč dnes potřebuje k obědu kolíček na prádlo. Mno. Takže mu asi dost chutnalo…“ podotkla půvabná brunetka u snímku. „V mých představách jedly moje děti všechno, co jsem jim uvařila…“ posteskla si, a naznačila tak, že má podle všeho podobné nesnáze i s dcerkou Lolou (1), která nyní v lednu oslaví své druhé narozeniny.

Ostatní matky krásnou moderátorku v komentářích utěšují, že je u dětí takové chování docela normální, a jedna dokonce zdůrazňuje, že je mnohem horší od svého potomka slyšet, že lépe vaří ve školce než doma, kde je jim jídlo nachystáno s láskou. U fotky, která za pár hodin nasbírala přes tisíc „lajků“, její fanynky také vyzvídají, co tak strašně „nechutného“ své ratolesti Křížková vlastně nachystala. Není to rozhodně nic ve stylu kapusty, dršťkové polévky nebo nudlí s mákem, což bývají obvykle jídla, která malým dětem zrovna nechutnají. Lucie uvařila krůtí nudličky na cibulce a mrkvi s pečeným bramborem. To zní přitom vyloženě lahodně!

Křížková, která se pravidelně objevuje v České televizi v pořadu Sama doma, ovšem celou situaci bere s humorem, a tak se i s tímto kulinářským „neúspěchem“ pochlubila na sociální síti. Palec nahoru za její odvahu! V dnešní době je totiž trendem být spíše za dokonalou matku bez jakýchkoliv vad, ať už je to pravda, anebo ne. Followerky někdejší missky tak určitě ocenily, že i ona, přestože je vždy na televizních obrazovkách nádherná, dokonale nalíčená a s perfektním úsměvem na rtech, řeší běžné starosti stejně jako ony – třeba s rebelujícím dítětem.

 

 

Fotogalerie
28 fotografií

 

 

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička