Hokejový klub Slovan opět nasměroval finanční pomoc potřebným
Předání šeku. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nejen pěkný hokej, ale také dobré srdce ukázali ústečtí hokejisté A týmu v pondělním zápase (7. ledna 2019) proti Rytířům z Kladna. Před vhozením úvodního buly předal marketingový manažer klubu Marek Šnajdr šek na 20 tisíc korun zástupci Mobilního hospice při ústecké Masarykově nemocnici spadající pod Krajskou zdravotní Lukáši Ficencovi a jeho půvabné kolegyni Veronice Bendáskové.

„Získané finanční prostředky využijeme na provoz našeho mobilního hospice. Moc za dar děkujeme,“ uvedl Lukáš Ficenc.

Marketingový manažer ústeckého hokejového klubu Marek Šnajdr doplnil, že peníze Slovan získal z dražby speciálních dresů ke stému výročí republiky. „První šek ze získaných peněz 18 200 Kč jsme předali v prosinci sestřičce Daně Sokolové na nákup dárků pro onkologicky nemocné děti léčící se na ústecké dětské klinice. Šek na 20 tisíc dnes získávají zástupci ústeckého mobilního hospice,“ doplnil Marek Šnajdr.

Mobilní hospic při ústecké Masarykově nemocnici spadající pod Krajskou zdravotní svou péčí pokrývá spádovou oblast onkologického oddělení V Podhájí. Zdravotníci vyjíždí za pacienty do Děčína, Ústí nad Labem, Teplic a Bíliny. Pečují i o dětské pacienty nejen z Ústeckého kraje.

V domácím vyrovnaném zápase ústečtí hokejisté podlehli Rytířům z Kladna 2:3.

FOTOGALERIE:

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru