Domů » Aktuality » Špioni znovu v akci: Připravované BMW 7

Špioni znovu v akci: Připravované BMW 7

0

Na jaře letošního roku se nám představí přepracované BMW 7. Mělo by to být na autosalonu v Ženevě a od března by se již dokonce mělo vyrábět.V minulosti již unikly kusé informace ohledně motorizace a teď se na sociálních sítích ukázaly fotky přídě této novinky. Můžeme z nich mnohé vyčíst.

Špioni znovu v akci: Připravované BMW 7

BMW 7 jde s dobou

Vůz po faceliftu dostal inovovanou přední část s výraznými ledvinkami. Je to trend, který vidíme u vozů BMW častěji a častěji. Viděli jsme je také u nového SUV s označením X7. U nízkého sportovně vypadajícího vozu jsou ale ještě výraznější. Špionská fotka se poprvé ukázala na Instagramu. Fotky již byly smazány, ale na internetu stále kolují.

Emisní limity rozhodně zasáhnou

Motorizace BMW 7 zaryté petrolheady zaručeně nezklamala. Dvanáctiválec s objemem 6,6 litru je něco, co již dnes potkáme velice zřídka. U faceliftované verze ale můžeme očekávat menší změny, aby vůz bez potíží splňoval emisní normy. Výkon se tedy pravděpodobně o něco sníží. Potvrzen byl automobilkou BMW také příchod hybridní verze s označením 745e. Má být vybavena tou nejnovější technologií a poskytovat zajímavou dynamiku i dojezd.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články