Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Margot Robbie bude Barbie


ikona
KarelR
barbiemargot robbiemattel
Slavnou blonďatou sexbombu si zahraje... slavná blonďatá sexbomba. 

O celovečeráku s Barbie se začalo mluvit v roce 2014 a o dva roky později se mu upsala Amy Schumer. Její angažmá vydrželo rok a skončilo kvůli tomu, že se muselo v létě 2017 začít točit, aby se stihlo vydání chystaných hraček v létě 2018. Tenhle deadline očividně padnul a loni se kolem filmu motala Anne Hathaway. Ani z toho ale nic nebylo a v říjnu se začalo mluvit o tom, že Barbie možná zachrání Margot Robbie.

Výsledek? Hasbro a Warneři se museli složit na tučný šek, jelikož Margot na lukrativní nabídku kývla. V tuhle chvíli o filmu nemáme žádné další informace, všem je ale dost jasné, že se bude muset sehnat ženská režisérka. Po Me Too holt mají pánové režii "ženských blockbusterů" málem zapovězenou (viz. Birds of Prey, Mulan, reboot Charlieho andílků nebo Black Widow). Barbie přitom bude jasným pokusem o girl-power (i když vám leckdo řekne, že ji samotná hračka moc nereprezentuje...), ve kterém na slow-motiony v plavkách zřejmě nezbyde místo.

Proč tedy Margot Robbie? Protože star-power a něco mi říká, že se jí tatínci (i přes to, že žádné divočiny nehrozí) budou bránit o něco méně než mnoha jejím konkurentkám. Zkrátka je to ideální casting, teď ale musíme doufat, že se hvězda Sebevražedného oddílu a nové tarantinovky nenechá semlít korporáty. Z Barbie klidně může být skvělá komedie, která prodá tunu hraček naprosto zaslouženě. Cesta k takovému filmu však bude náramně trnitá a do nadšených recenzí je na místě spousta ostražitosti.

---

Vytáhni v hospodě: Posledním celovečerákem o hračce od Mattela byl Max Steel z roku 2016. Tahle sci-fi má na ČSFD 44% a... znáte vlastně někoho, kdo ji viděl?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace