SWMRS do Prahy přivezou závan kalifornského punk rocku

SWMRS | Zdroj: facebook.com/SWMRS

Kalifornská kapela, která vystupovala na jednom pódiu s Green Day, zavítá v březnu do Prahy. Budeš u toho?

Koncem loňského listopadu přišla zpráva, že mladí punk rockeři kalifornského původu SWMRS vystoupí i v České republice. Bubeníkem této kapely není nikdo jiný, než starší syn Billie Joe Armstronga (frontman Green Day), Joey Armstrong.

SWMRS (Swimmers), dříve vystupující pod názvem Emily’s Army, vydají v únoru album Berkeley’s on Fire. První ukázkou z očekávané desky je singl April In Houston, který představili v pořadu Annie Mac’s Hottest Record na BBC Radio 1.

Čtěte také: Billie Joe Armstrong společně se svým synem Joey Armstrongem založili superkapelu

Na tvorbě nové řadovky se podílel producent Rich Costey. Ten se dříve podepsal pod desky Muse či Death Cab for Cutie. Celá nahrávka nemá ucelený styl a skupina volně proplouvá hned mezi několika styly.

Když jsme skládali písně na novou desku, přemýšleli jsme nad tím, jak vytvořit prostor k úniku od neustálého tlaku médií,svěřil se Becker.

V Praze vystoupí již 1. března 2019 v klubu Chapeau Rouge. Vstupenky lze zakoupit na stránkách pořadatele Fource nebo u prodejců GoOut a Ticketmaster. Mimo jiné se na SWMRS můžeme těšit i na letošním ročníku festivalu Rock for People.


Napište komentář

Karolína Kaufmann
O Karolína Kaufmann 360 Článků
Hudba je život! I po těch letech se jí nevzdávám ani teď, kdy už je v dosavadním životě těžší si na ni udělat pořádně čas a věnovat se jí. Miluju punkrock, rock (na tom jsem vyrostla), určité odnože metalu, ale stejně tak mám občas chuť na vážnou hudbu nebo ska. Prošla jsem přes iPunk.cz, MonsterMusic.cz, musicserver.cz a nyní jsem zpátky v Monsteru, který mi je nebližší.