Menu
WomanOnly
Apetit

RECENZE: Poslední Brandnooz Box v roce 2018 přinesl výborný likér

Pavlína Nouzová

Pavlína Nouzová

31. 12. 2018

Rok nám už pomalu končí… Co by to ale bylo za silvestra, kdybyste si večer nedali dobré jídlo a pití? Podívejte se, co bylo v prosincové krabici s překvapením Brandnooz Box a nechte se inspirovat!

Braník Černý (0,5 l, cena v obchodě 12,90,-)

V prosincové krabici jsme mohli najít například starý známý Braník. Levnější značka piva ale tentokrát přišla s novinkou – černým Braníkem, který se prý inspiroval ve sto let starých tradičních pražských pivech. No, je to možné. Mně pivo moc nechutnalo, u konkurence se dá za o trochu vyšší cenu sehnat lepší. Na podlití guláše ale dostačující.

Frisco Brusinka a Lesní ovoce (2x 0,33 l, cena v obchodě 2x 21,90,-)

Přiznám se, že jsem dosud nevěděla, že nápoje od Frisca jsou údajně cider. Když jsem byla mladší, tak to byl prostě sladký alkoholický drink…

Každopádně nejde o žádnou novinku, Frisco chutná pořád stejně. Složením je to chemie, která má k pravým ciderům daleko. Je neuvěřitelně sladké, takže normální člověk nezvládne vypít víc než jednu lahev. A co se týče příchutí, tak brusinková je ještě fajn, možná i lehce nakyslá. Lesní ovoce mělo trochu divný ocas.

Black Fox Herbal Fusion (0,02 l, cena v obchodě 349,- za 700 ml)

Foto: Pavlína Nouzová, WomanOnly.cz

Tohle je ovšem zajímavá novinka! Bylinný likér s kapkou pomeranče. Chutnal skvěle, akorát byla v boxu jenom mikrolahvička. Nápoj obsahuje 35 procent alkoholu a vyrábí ho firma Stock.

Vyprošťovák Forte (1 dávka, cena v obchodě 6,90,-)

Prosincový Brandnooz Box dorazil ještě před silvestrem, a tak Vyprošťovák přijde leckomu vhod. Jde o směs jedlé sody a kyseliny vinné, ve které najdete několik vitaminů a minerálů. Po propité noci se hodí, nicméně lepší by byl ještě o něco vyšší obsah hořčíku.

Tretter’s Zeleninové chipsy (90 g, cena v obchodě 29,90,-)

Zeleninové chipsy jsou na českém trhu už poměrně dlouho. Chutí bývají poměrně jiné než ty klasické – mrkvové jsou třeba sladší. Tentokrát jsme mohli ochutnat červenou řepu a celer s příchutí čedaru.

Jako alternativa ke smaženým brambůrkům jsou skvělé! Nejsou nijak mastné ani přesolené. Navíc je firma Tretter’s vyrábí v České republice.

Dupetky Solené (2x 80 g, cena v obchodě 2x 7,90,-)

Dupetky jsme už v Brandnooz Boxu testovali, teď došlo na klasickou solenou variantu, kterou jsem si od té doby už stihla oblíbit. Jde o výborné tenké krekry, po kterých se nemusíte cítit jako nějaký žrout. Chutnají skvěle s trochou žervé a plátkem okurky anebo i samotné.

Hobžovy Strážnické brambůrky Paprikové (2x 60 g, cena v obchodě 2x 12,90,-)

Foto: Pavlína Nouzová, WomanOnly.cz

Zato Strážnické brambůrky, to je jiná. Jde o klasické mastné, hospodské brambůrky, na které ale někdy prostě přijde chuť a zdravá životospráva jde stranou. V boxu jsme našli dva pytlíky s paprikovou příchutí, která je na trhu novinkou. Možná trochu překořeněné, ale k pivu výborné.

Mutti Rajčatové pyré (500 g, cena v obchodě 44,90,-)

Pokud si chcete ulehčit vaření a místo čerstvých rajčat sáhnete po pyré, značka Mutti je perfektní. Její pyré je vyrobeno pouze z italských rajčat a v boxu jsme mohli najít hned půlkilovou krabičku. Spotřebujete ji třeba na dvoje zapečené těstoviny a v lednici vydrží otevřená tři dny. A složení? Jednoduše rajčata a sůl.

Vitana Kurkuma mletá (2x 28 g, cena v obchodě 2x 21,90,-)

Klasické koření, mletá kurkuma. Nové je na něm pouze uzaviratelné balení. Škoda, že v boxu byly dva pytlíčky kurkumy, určitě by leckdo uvítal pestřejší kombinaci.

Hašlerky Meduňka s citronem (35 g, cena v obchodě 18,90,-)

Nejprve cítíte mentolovou chuť Hašlerek a pak se do toho přimíchá meduňka a citron. Určitě tahle kombinace nesedne každému, ale pokud hledáte dobré bylinné bonbony, pak jsou tyhle perfektní. Navíc v praktické malé krabičce, kterou si můžete hodit do kabelky nebo batohu.

Kromě zmíněných výrobků byly v Brandnooz Boxu i nějaké drobné vzorečky – instantní kávy nebo třeba čaje. Jako takový milý dárek navíc.

Ohodnoťte tento článek:
0
Diskutovat

Úplňky

Právě čtete

RECENZE: Poslední Brandnooz Box v roce 2018 přinesl výborný likér