Ivana Chýlková si natáčení snímku, kde se s Vandou Hybnerovou (50) přetahují o Tomáše Hanáka (61), užila a z výsledku byla nadšená. „Myslím, že by se to divákům mohlo líbit. Těším se na premiéru a doufám, že reakce budou kladné. V osobním životě jsem se do podobné situace nikdy nedostala, vždy jsem si vybírala situace, kde jsem věděla, že vyhraju," řekla Blesk.cz před začátkem filmu herečka.

Ta se společně s kolegy po 20. hodině odebrala do sálu kina v Lucerně, kde snímek slavnostně uvedli. Ale místo, aby usedla do hlediště, tak se přesunula na bar a s kamarády popíjela jednu dvojku vína za druhou. Pauzu si nedala, ani když šla ven kouřit, skleničku stále držela v ruce a její hlasitý smích se nesl Lucernou.

Na premiéru ji nikdo z rodiny nepřišel podpořit. „Honza natáčí svou show a syn Jáchym je v Londýně, kde studuje," vysvětlila Ivana. Během večera jí ale udělalo radost setkání s modelkou Anetou Vignerovou (31), kterou poznala před lety, když s ní chodil syn jejího partnera David Kraus (38). Obě dámy si při sklence notovaly a došlo i na společná selfíčka.

Chýlková se k domovu vypravila někdy okolo druhé hodiny ranní. Z jedné strany zavěšená do neznámého muže a z druhé do ženy se rozesmátá nesla ulicí. Ale i přes nemalý počet vypitých sklenek s vínem si stále držela glanc a vypadala skvěle.

VIDEO: Ivana Chýlková v novém snímku! Premiéru ale propila

Video
Video se připravuje ...

Ivana Chýlková v novém snímku! Premiéru ale propila Redakce Blesk

Fotogalerie
31 fotografií