Peklo Hanky ze Starců na chmelu: ŽIVOT V TROSKÁCH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Peklo Hanky ze Starců na chmelu: ŽIVOT V TROSKÁCH

Bývalá herečka a tanečnice se bojí, co s ní bude.
Bývalá herečka a tanečnice se bojí, co s ní bude. (Tonda Tran a archiv Blesku)

Po natočení slavného muzikálu Starci na chmelu se hlavní představitelka Hanky Ivana Pavlová – Hoblová (72) stáhla do ústraní. Až nyní, kdy je v patové situaci a hrozí jí vyhazov z bytu, o svém nelehkém osudu promluvila.

Vánoce prožila Ivana Pavlovová – Hoblová bohužel v slzách. Těsně před svátky se totiž dozvěděla, že svůj barrandovský byt, kam se před jedenácti lety přestěhovala po smrti manžela, musí vyklidit. „Jsem zoufalá, nevím, co se mnou bude… Skončím pod mostem! Tohle jsem ani v nejhorším snu nečekala!“ svěřila se Blesku paní Ivana.

Bývalá tanečnice a herečka je už dlouhé roky v invalidním důchodu, navíc trpí epilepsií. „Stala se mi nehoda v divadle, kdy na mne spadla kulisa. Měla jsem pak úraz hlavy a musela jsem nechat herectví. Pak se přidaly epileptické záchvaty,“ prozradila. A smutně dodala, že naštěstí má z útulku fenku Pampelišku, která jí dovede v krizové situaci štěkáním přivolat pomoc. „Je to moje jediná radost v životě,“ připustila představitelka krásné Hanky z muzikálu Starci na Chmelu.

Jenže právě fenka Pampeliška je komplikací pro další stěhování. „Už jsem se začala dívat po nějaké ubytovně, ale nikde mě s pejskem nevezmou…“ zoufá si zdrcená seniorka. Výpověď z bytu navíc prý přišla překvapivě. S placením nájmu se údajně nikdy nezpozdila, navíc byt udržuje v čistotě a pořádku. I přesto by měla paní Ivana opustit byt už do konce února. Co ale bude dál a kam se vrtne, ale vůbec netuší.



Přečtěte si
italiano
9. 1. 2019 • 11:08

anebo se zatížit hypotékou nadosmrti, to je taky "řešení", jakov mém případě, kdy jsem oběť nekvalitní práce instance.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.