Hlavní obsah

Kapela Trojky v nové písni a klipu zhmotnila nekonečno

Právo, jaš, kul

Nový videoklip pražské kapely Trojky, kterou tvoří zpěvačka Veronika Kratochvílová a producent a hudebník Aleš Zenkl, k písni Nekonečno, vznikl na chorvatském ostrově Susak. Zhostil se ho režisér Aleš Suk, autor řady experimentálních snímků i videoklipů, a jeho osobitý rukopis posunul Trojky novým směrem. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Nový klip skupiny TrojkyVideo: archiv kapely

 
Článek

„Někdo věří v nekonečnou lásku, jiný v nekonečný život. Někoho naplňuje nekonečné štěstí, jiného nekonečná víra,“ říká zpěvačka a autorka textu Veronika Kratochvílová, známá z electro-popové skupiny LUS3 či projektu Beatbustlers DJ Mike Trafika.

Kulisy divokého ostrova, který má jen šest čtverečních kilometrů, spolu s výraznou symbolikou i sakrálními motivy rozehrávají příběh, který lze zasadit do světa snů, ale i do všední každodennosti.

Foto: archiv kapely

Hudebník a producent Aleš Zenkl z kapely Trojky.

„Aleš Suk je režisér, jehož filmy právem patří do festivalové sekce otrlého diváka. Jsou tak neuchopitelné, ale zároveň silné, že se vryjí pod kůži a emoce z nich doznívají extrémně dlouho. Máme radost z toho, že za naším novým videoklipem stojí právě on,“ soudí autor písně Aleš Zenkl, který produkoval alba například Michalu Hrůzovi nebo Mekymu Žbirkovi a nyní spolupracuje se zpěvákem Michalem Kindlem.

Natáčení klipu k písni Nekonečno probíhalo koncem loňského září a kromě hlavních aktérů v něm účinkují také všechny děti žijící na ostrově.

Reklama

Výběr článků

Načítám