Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V Kanadě řinčí zbraně: Předběžné opatření Vondráčkové proti Plekancovi!

V Kanadě řinčí zbraně: Předběžné opatření Vondráčkové proti Plekancovi!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 11 fotografií
ROZVOD ROKU
Začátkem týdne se podle informací eXtra.cz v Kanadě konalo již druhé soudní stání v případě rozvodu Lucie Vondráčkové (38) s Tomášem Plekancem (35). Ten se tamní justici snaží přesvědčit, že na jeho rozvod nemá vůbec žádný nárok, ten podle něj prý přísluší jen českým soudcům. Co zatím v Montrealu dojednali?

O soudním stání informoval naši redakci zdroj ze zpěvaččina okolí. „Lucka tam byla i s Martinou Adamcovou Byla tam jako její podpora. Přece jen to není lehké období. Co vím, tak doteď se tam hlavně řešila různá předběžná opatření, aby se otci přikázalo platit, co podle nás platit má,“ řekl nám kamarád Lucie Vondráčkové (38).

Zkusili jsme kontaktovat i hokejistovu advokátku, Lenka Radoňová měla ale celý den vypnutý telefon. Že by byla na otočku za mořem? Už dříve však uvedla, že podle jejích informací klient dobrovolně finančně plní víc, než kolik by musel.

Lucie v Kanadě požádala o víc než 100 milionů korun za sedm let manželství plus přes půl milionu měsíčně výživného pro choť. To právníci Tomáše Plekance si myslí, že když byla v České republice uzavřena předmanželská smlouva, podle níž v případě rozvodu Lucii vůbec nic nenáleží.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy