Athertonovi končí u Treku

Autor: Keli, vydáno: 9.1.2019

Leden bývá každoročně měsícem, kdy nastává nejvíce přestupů v závodních týmech a ani letos tomu není jinak. Jednou z největších pecek je rozhodně ukončení spolupráce Athertonovic klanu u Treku.

Po třech velmi úspěšných letech v barvách Trek Factory Racing DH nastal čas pro změnu. V historických análech avšak týmové výsledky zůstanou zapsány velmi výrazně, během společné spolupráce Treku a Athertonů si zapsali tři tituly Mistrů světa, jedenáct vítězství ve Světovém poháru, dvě celková prvenství, tři národní tituly, vítězství na Red Bull Hardline a také unikátní „Perfect Season“, kdy Rachel nepoznala ve Světovém poháru porážku.

Kromě trojice Rachel, Gee a Dana od Treku s nimi odchází také Charlie Hatton.

Rachel dodává: „Chci jen poděkovat všem v Treku, poslední tři roky byly neuvěřitelné! Vyhrát vše v roce 2016 bylo pro mne velmi unikátní a něco, na co nikdy nezapomenu. V roce 2017 jsem jednou byla nahoře a podruhé dole, ale na konci roku 2018 jsem zase skončila s dalším celkovým vítězstvím Světového poháru a k tomu titul na Mistrovství světa. Na Treku jsem se hodně naučila a i v budoucnu z těchto poznatků budu těžit.“

Gee Atherton o společné budoucnosti mnoho nenapověděl, když řekl: „Přestupových zvěstí kam půjdeme je spousta, takže nepochybuji, že mnoho z vás bude překvapeno až uslyší, kde zakotvíme. Všichni jsme se dostali do určité fáze našich životů a kariér, kdy chceme dělat něco jiného. Prostě si budete muset počkat o trochu déle, než zjistíte, co to bude.“



Z posledního odstavce se moc nedá říci o jejich budoucnosti. Budou vůbec ještě jezdit na kole? Čeká Rachel miminko? V jakých barvách na jakých kolech by jsi Athertonovi viděl? Dej nám vědět.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel bok 9.1.2019 v 14:58

    že by Saracen a EWS?

  • anonymní uživatel frči (cihak.milos (a) seznam.cz) 9.1.2019 v 16:10

    to už někdo střílel na Pinkbike a Rachel se tomu vysmála - prý neumí šlapat do kopce :-)

  • anonymní uživatel strejda trail 9.1.2019 v 19:37

    YT - o co?

  • anonymní uživatel Pitris 11.1.2019 v 11:08

    Hatton zůstává u Athertonu, guys

  • profilová fotka Keli 11.1.2019 v 11:41

    Pitrs: ano, zustava s nimi, ale odchazi i s nimi od Treku :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí