Panáček v reality show

Výměna manželek (9.1.): Změna nebo rozchod

9. Leden 2019 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

vmm

Nová řada reality show Výměna manželek nevybočuje z předchozích scénářů. Opět se mění lidé se zanedbaným chrupem i dětmi, zaneřáděným bytem a jako bonus krize ve vztahu. Druhá strana je ta „lepší“, ta v nové rodině předvede, jak se to má správně dělat, uklidí, převychová děti a odjede znechuceně domů. Obě rodiny zinkasují odměnu a občas se definitivně rozpadnou. Někdo čeká změnu, někdo zábavu, podle mě jsou vždy na prvním místě peníze.

Vyměněné rodiny

Libochovice

libochovice

Tato rodina se předem prezentuje jako ta problematická. Tvoří ji Marie (34), Marian (31), Martin (9) a Maruška (6). Děti má Marie z předchozího manželství, s Marianem jsou spolu dva roky a proběhly zásnuby.

Marian uvažuje o rozvodu, vadí mu špína v domácnosti. Marie nemá základní hygienické návyky, nebaví ji uklízet, děti zanedbává a do práce se jí také nechce. Je sice vyučená kuchařka, ale vařit neumí. Marian je hodně naivní, když doufá, že se to v nové rodině naučí. To by musela doma zůstat její kolegyně z Výměny Petra, a vše ji naučit. Deset dní by ale těžko stačilo. V domácnosti chybí základní vybavení, nová maminka to nebude mít jednoduché.

Velká

velka

Na druhé straně se představí Petra (43), Dušan (38) a Laura (13). Petra má syna z minulého vztahu, ten se odmítl natáčení zúčastnit. Oba manželé pochází ze Slovenska.

První rodina zastínila hned v úvodu tu druhou, takže informací je minimum. Troufnu si tipovat, že chtějí změnu, oživit stereotyp nebo podobný důvod. Petra bude klasicky v nové rodině gruntovat a vychovávat, náhradní manžel se s pomocí nepřetrhne. Marie v této rodině bude zírat, jak to vypadá jinde, ale bude jí to k něčemu?

Koprovka podle vyučené kuchařky Marie

koprovka

Na olej dej cibuli nahrubo pokrájenou, hlavně žádné dlouhé restování. Vyklop tam celou sklenici sterilovaného kopru i s nálevem. Přidej velkou sklenici vody, hovězí bujon nízké kvality. Důležitá je pořádná dávka světlé jíšky Knorr. Na závěr smetana v kelímku, výsledek je kyselý, takže dietní forma bez cukru. Příloha jsou vařené brambory a dospělému muži servírujte s ½ vajíčka uvařeného natvrdo.
Dobrou chuť a šťastné strávníky! 

Sledujte letošní první Výměnu manželek od 20.20 na TV Nova.

Zdroj: novaplus.cz, FB Výměna manželek

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
Monika
Reagovat

Ajdo uz jsi to shrnula v prvnim odstavci, netreba vic dodavat. Zas se jede podle stejneho klice, opet vsichni budou resit hygienu a bordel, hrozna skoda, drive bejvaly vymeny mnohem lepsi.

Reagovat

První dny – musí se změnit, jdu od ní, v druhé polovině slzy, stýskání a najednou ji miluje takovou jaká je. To je jako přes kopírák, díl od dílu. Rychle se množit, přežívat a výchovu obstará vařečka. Dětí mi bylo líto, ani ten otec nebude tak vzorný, jak se snažil předvádět.

http://vymena.nova.cz/clanek/tvrda-rana-marie-se-po-nataceni-vymeny-nervove-zhroutila-doslo-nakonec-na-slibenou-svatbu.html

Reagovat

Svatební foto, staženo z FB.

Nevěsta :D

4
Ludmila
Reagovat

@Ajda:
1. kdo normální vleze na něco bez zubů a s inteligencí houpacího koně
2. je neschopná, ale já ji miluju a vezmu si ji (slza mi ukápla)
prostě komediant

zas na druhou stranu, že by doma měla nějaký hrozný nepořádek, to jsem si nevšimla

Reagovat

@Ludmila: Ono to tam bylo celé takové zašmudlané, ale podle článků před odvysíláním jsem čekala větší hrůzu.

6
Monika
Reagovat

No opet dil jako pres kopirak, nechce se mi ani vyjadrovat k te jedne rodince, spis par slov k te „dokonale“, jak uz to ve vymene posledni dobou byva. jedna navenek spatna, druha temer dokonala. V prvni rade me sokoval v ek bachrateho pana Dusana 38. Omg hadala jsem mu kolem 55-58 let. manzelka v nahradni rodince omezit internet pani, vypnout modem..no jeji dcerunka byla v bledemodrem stejna, porad jen na mobilu. Dcera uz temer plnoleta a lina jako prase, neumela ani pouzit zehlicku, remcala, ze nahradni mama ji spatne umyla podlahu v pokoji, sama si ten pokoj mela umejt a to jidlo na taliri vypadalo jako typicka kejda skolni jidelny.

7
Enaz
Reagovat

@Monika: Třináctiletá dcera je téměř plnoletá? To jsou věci :).

8
anonym
Reagovat

Už při představování aktérů zaujalo, že je paní mentálně nezaměstnaná a nezklamala.
Výběr je stejný jako vždycky, absence zubů a myšlení se očekává. Ono v první řadě jde zase jen o peníze.

@Monika: Do plnoletosti holce chybí 5 let. Je pravda, že vypadá starší a taky se poměrně rozumně chová. A momentálně či mentálně je na vyšší úrovni než náhradní paní matka. Jídlo paní, byť je snad vyučená kuchařka, nijak lákavě taky nevypadalo, třináctiletá holka se vařit ještě naučí, o paní mám velké pochyby.

Reagovat

Mně ta dcera přišla v pohodě. Vypadala starší, žádný fracek, holka v pubertě. Moje dcera v těch letech jevila rovněž nulový zájem o domácí práce, no a já se taky nepřetrhla ji do nich nutit. Všichni, až na ty dva prcky, vypadali starší. Pán tvrdil, že koprovka skončila ve WC, ale podle záběrů oba vymetli talíře.

10
Lady XL
Reagovat

Neviděla jsem to (naštěstí), tak jen čtu a nasávám info. Ovšem ta koprovka, no to je dílo. Ono to spíš je nějaká špatná verze kulajdy než koprovky…. Doufám, že viděl to vaření Zdenda P., ten se musel osypat. Jen se mi potvrzují mé dojmy, že školy kuchaře nic nenaučí, pokud se sám nesnaží a nedoučí…. Znám z okolí 2 vyučené kuchaře – maminku od 3 dětí, která v počátku neuměla nic moc uvařit, nebo to byly blafy, musela si volat o recepty (a proto můj údiv, že je vyučená kuchařka!), ale naučila se to a v pohodě i peče buchty atp. Druhý je čerstvě odmaturovaný kuchař/číšník. Prý ho vaření baví, ale nic moc neumí, ve škole na praxi hlavně loupali cibuli, brambory, vytírali, dávali vařit základ na vývar atp. Ale sám se dál nevzdělává, doma nic moc nemaří, nic nezkouší, raději se chytil coby číšník….
Fotka roku – nevěsta s „krásnými“ zoubky – fuj, že jí není hanba, když se vidí!

11
anonym
Reagovat

Paní Marie a její koprovka by se možná chytla v Prostřenu.
Taky by mohla sbírat na zahradě experimenty psa, ono je těžko chtít, aby měla zuby, když nemá rozum a i mluvení je velký problém. Paní je trošku pomalejší, s tím se asi moc pracovat nedá.

13
Monika
Reagovat

Ok, nebyla plnoleta, ale nemusime slovickarit. Rozhodne byla dost velika na to, aby si uklidila svuj pokoj. Jako ty kecy, ze podlaha v jejim pokoji se lepi, bych ji vzala hadrem po hube, at si to umeje sama. Nebo dneska v mediich zas ty kecy, ze meli s tatou strevni potize po poziti jidla…takovej typickej rozmazlenej fracek, strasne me vzdycky vytaci tohle schema: dame tam jednu silenou rodinku, pak se vsechno toci kolem ni, kazdy ukazuje jen na problemy jedne rodiny, druhou nikdo neresi a vyjdou z toho jako „dokonali“.

14
anonym
Reagovat

@Ajda: Nějak jsem se v její řeči o tom, jak náhradní manžel fungoval, ztrácela. Začala klíčovou dírkou a skončila u převýchovy.

15
anonym
Reagovat

@Monika: Schéma patrně nezměníš, takže je lepší se s tím smířit.
Nepopírám, že kdyby obě rodinky byly na stejné jak sociální tak mentální úrovni bylo by to zajímavější:-) Klid na obou stranách, neřešil by se úklid, vaření, děti, zuby. Pohoda, klídek, tabáček, ale sledovanost by rapidně klesla.
Děvče mi nijak rozmazlené nepřišlo, telefon odevzdala, nedohadovala se a že byla trošku přidrzlá, proboha, kdo v těchto letech není.
Děvče mi přišlo v naprosté pohodě, naopak přítel Marie ztrácel nervy, ono se nedá dlouho přetvařovat a pokud je zvyklý zmydlit děcka vařečkou, těžko se přechází na domluvu.

16
Valamin
Reagovat

Marii měl špehovat náhradní manžel přes klíčovou dírku – hahaha, you wish! Na ni by se nikdo nedíval, a to ani kdyby tancovala ve skleněné vitríně na Times Square.

18
anonym
Reagovat

Dveře bez dírky, Marie bez zubů a novomanžel otrávenej jako hadí zub :-)

19
Genetika je kde
Reagovat

To mi někdo vysvětlete, jak ta paní může mít tak krásná děcka?

Přidat komentář