Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Hvězda Ulice zazáří v show MasterChef: Solaříková je zatraceně žhavá moderátorka

Hvězda Ulice zazáří v show MasterChef: Solaříková je zatraceně žhavá moderátorka
Zdroj: Instagram.com / TV Nova
+ Dalších 62 fotografií
MasterChef
Už dnes se na obrazovky TV Nova vrací největší kuchařská show v Česku. Porota MasterChef Česko hledá ty nejtalentovanější kuchaře, kteří je okouzlí svým kuchařským umem. Moderátorkou online dění bude oblíbená hvězda seriálu Ulice Patricie Solaříková (30), která před nedávnem zveřejnila na sociálních sítích fotku, jež mohla mnohé napovědět.

"Zpět v pracovním procesu. A ne, nejdu moderovat zprávy za Lucku," napsala k fotce na Instagramu Patricie Solaříková. Fanoušci začali okamžitě spekulovat, kde můžou oblíbenou hvězdu seriálu Ulice nově vidět.

Ale vzhledem k tomu, že herečka se v popisku zmínila o show MasterChef, bylo víc než jasné, co se bude dít. "Ano, Patricie bude součástí show MasterChef. Patricie bude mít na starosti zákulisní dění a rozhovory nejenom se soutěžícími," potvrdila PR manažerka MasterChef.

Herečka bude jistě příjemným ozvláštněním napínavé show. Navíc jí to v červených šatech neskutečně sekne a lidé si ji nemohou vynachválit. MasterChef startuje již dnes večer.

Porota MasterChef Česko hledá ty nejtalentovanější, ale nejprve si zažije pořádný bizár. Na bodyguarda Aleše asi jen tak nezapomene. Přišel v dost odvážném tílku, zatínal bicepsy a dožadoval se zvláštního oslovení: „Jinak jsem zapomněl říct, že bych rád oslovení pane trenére!“

Honzu Punčocháře donutil míchat jídlo, ale i cvičit. Nejvíce to ovšem odnesl nejmladší z trojice porotců, Přemek Forejt, který za své rezolutní „ne“ dostal málem ránu. „Cos to řekl? To si děláš teď srandu, kejmo, ne?“ naježil se Aleš.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy