Zloděj přepadl zápasnici UFC. Kopem a dvěma ranami ho zneškodnila, nakonec byl rád za policii

Blesk.cz

Zápasnici UFC Polyanu Vianaovou při čekání na Uber před jejím domem v Riu de Janeiru přepadl zloděj, který jí vyhrožoval zbraní a chtěl jí ukrást telefon. Jenže se přepočítal. „Dala jsem mu dvě rychlé rány a kop. Když spadl na zem, tak jsem mu nasadila škrcení,“ vyprávěla zdatná bojovnice. Na rozdíl od útočníka, který skončil v nemocnici, z incidentu vyšla bez újmy, stěžovala si jen na bolest ruky.

Celý incident se udál v neděli zhruba v osm večer před bytovým komplexem v Jacarepague, jedné z částí brazilské metropole. Vianaová tam prý seděla sama a čekala na odvoz, když si k ní tento podivný muž přisedl. „Zeptal se mě, kolik je hodin. Po mé odpovědi se však neměl k odchodu, tak jsem raději přesunula mobil za kalhoty. Řekl mi pak: ‚Dej mi telefon. Nezkoušej se bránit, jsem ozbrojený.‘ Ruku pak dal na zbraň, ale já si všimla, že je nějaká lehká,“ popsala Vianaová svou nepříjemnou zkušenost.

Bojovnice se však nenechala zastrašit a v nezáviděníhodné situaci zachovala chladnou hlavu. „Seděl moc blízko mě. Tak jsem se postavila, dala mu dvě rány a kop,“ řekla. Útočník z ní prý byl tak vystrašený, že ji začal pobízet, aby zavolala policii. „Bál se, že ho zbiju ještě víc,“ smála se.

sinfin.digital