Vyfotit se u Eiffelovy věže a držet ji „legračně“ na dlani, za špičku anebo se o ni rovnou opírat je sice notně zažitý turistický zvyk a tradice, ale také poměrně velký nevkus. Na druhou stranu Eva alespoň na těchto fotkách vypadá velmi dobře. Fanoušci (a sledující Evy) si nicméně neodpustili drobné rýpnutí. „Jsi trochu vedle,“ upozorňují Evu, která se při stylizovaných snímcích proslulé Eiffelovky opravdu dotýká tak trochu mimo, což se nicméně dá považovat spíš za chybu fotografa.  

Majitelka přírodních pětek na nich sice tentokrát nedává na odiv svůj naditý výstřih, ale zase ukazuje štíhlé nožky jako laňka a její útlý pas zdůrazňuje ve správných místech vypasovaná bundička.

Na dalších snímcích má zase na sobě velice luxusně vyhlížející šatičky, případně pózuje před obchodem značky Dior. O tom, zda si tam šla pak nakoupit, asi nemá smysl pochybovat, Perkausová se netají svou zálibou ve všem přepychovém.

Vždyť i na snímku má v rukou tašku značky Prada, kterou za pár stovek rozhodně neseženete. Možná na tržnici – jenže tam zase nepotkáte Perkausovou, ta totiž utrácí ve značkových obchodech a jezdí na dovolené do nejdražších destinací.

Na televizních obrazovkách, kde se pravidelně objevuje jakožto moderátorka hlavních zpráv TV Prima, se na jejím hrdle vždycky blýská nějaký šmuk za desítky či stovky tisíc korun. Před Vánoci měla na těle během dvou dní například klenoty za tři čtvrtě milionu korun, jeden den zářila s náhrdelníkem Chopard na krku, další den vynesla soupravu Tamary Comolli, tedy náušnice a řetízek s přívěskem. Tyto »šmuky« však nepatří do její vlastní kolekce, Prima je údajně pro Perkausovou pouze dočasně půjčuje v klenotnictví Dušák.

VIDEO: Eva Perkausová tvrdí, že o Vánocích přibírá! Věříte jí to?

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová: Před Vánoci kynu, v televizi mě převažují. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií