Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ostuda i pýcha! Tohle řekli eXtra.cz o seriálu Most! obyvatelé vysmívaného města

+ Dalších 11 fotografií
Taky jste si v pondělí nenechali uniknout seriál s nekorektním humorem Most!? Český seriál, který se odehrává ve stejnojmenném severočeském městě, rozdělil český národ na dvě části. Jedni si ho zamilovali, druhé uráží. Redaktoři eXtra.cz se vydali do známého českého města a zeptali se tamních obyvatelů, co si o seriálu myslí. Reakce jsou opravdu přinejmenším zajímavé...

Jestli v poslední době nějaká televizní tvorba dokázala rozdělit lidi na dva tábory, tak seriál Most! jí rozhodně je. V Mostě televizní novinku viděli snad všichni a reakce místních jsou velmi překvapivé. "Jo, líbilo se mi to, je to nadsázka a určitě budu koukat na všechny díly," řekl eXtra.cz muž, který nám ochotně svěřil své pocity v naší anketě.

"Myslím, že to pohoršuje celé město. Protože se tu žije dobře," řekla nám na kameru lékařka, která se v Mostě narodila a nedá na město dopustit.

Most! je rozhodně seriálem, který u lidí vzbudil velké emoce. A co všechno nám Mostečané řekli? Na to se podívejte v exkluzivním videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy