Quantcast

Programy pro britské ozbrojené síly na satelitech SES

| redakce | tisk

Společnost BFBS (British Forces Broadcasting Service) prodloužila mnohaletý kontrakt s rozšířenou kapacitou na satelitech lucemburského operátora SES (Astra) na distribuci britských televizních a rozhlasových programů pro britské ozbrojené síly a jejich rodiny v zahraničí.

BFBS zajišťuje distribuci populárních britských televizních a rozhlasových stanic - mimo jiné BBC One, BBC Two, ITV1, BT Sport, Sky Sports Main Event Sky Cinema a další.

Navýšená kapacita umožní společnosti BFBS pokračovat v dodávání více populárních britských zábavních a sportovních stanic po celém světě - od Kanady v severozápadní části a Falklandských ostrovů na jihu, po celé Evropě a Africe až po Brunej na Dálném východě.

Je to důležitá součást služeb pro britské síly a jejich rodiny, kteří tak mohou být blíže svým domovům během jejich nasazení.

Mix zpravodajství, sportu a zábavy je šířena přes platformu BFBS na satelitech NSS 12 (57°E) a SES 6 (40,5°W).

BFBS je součástí SSVC (Services Sound and Vision Corporation), neziskové charity, na základě desetileté smlouvy s ministerstvem obrany Spojeného království o poskytování televizních a rozhlasových programů po celém světě.





Reklama




Vybrané články