Jodi Arias

O Jodi Arias (na úvodním snímku) byste řekli, že je to hotová sexbomba. Záplava blonďatých vlasů a smyslné rty okouzlily i mladíka jménem Travis Alexander, který s ní prožil vztah plný vášně, ale také žárlivých scén. Přitažlivá Jodi se záhy proměnila v nesnesitelnou stíhačku, která svého milence navíc citově vydírala. Když nebylo po jejím, vyhrožovala sebevraždou. Travis se proto rozhodl vztah ukončit. Tehdy prý řekl svým přátelům: "Nedivte se, když se jednu neděli mezi vámi neobjevím, a najdete mě někde mrtvého." Jeho slova se naplnila. Travis byl nalezen s 27 bodnými ranami v hrudi a se střelnou ránou v hlavě. Bylo mu pouhých 30 let. Jodi původně dostala trest smrti, ten byl však posléze změněn na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.

Rachel Wade

Tato blondýnka mohla být klidně holkou ze sousedního bloku, kterou jste vídávali v obchodě či na diskotéce. Bylo jí teprve 19 let, když ubodala k smrti svou sokyni v lásce, Sarah Ludemann. U soudu se pak hájila, že šlo o sebeobranu. Proti této verzi svědčí fakt, že k vražednému útoku došlo při setkání obou dívek na ulici. A ruku na srdce, dámy, která z vás s sebou běžně nosí v kabelce ostrý kuchyňský nůž?

Amber Hilberling

V případu Amber Hilberling jsou dosud nevyjasněná místa. Jisté je, že tato půvabná žena strčila do svého manžela tak silně, že proletěl oknem ve 25. patře domu a byl na místě mrtev. Záhadou však navždy zůstane, co tomuto aktu předcházelo. Amber byla v té době v 7. měsíci těhotenství a hádky byly na denním pořádku. Manžel ji prý obviňoval z užívání drog a chtěl se s ní rozvést. Ona sama ale u soudu uvedla, že ji v hádce fyzicky napadl a chtěla ho jen odstrčit, protože se bála o nenarozené dítě. Soud nakonec rozhodl o její vině a v roce 2013 ji odsoudil k 25 letům za mřížemi. O tři roky později Amber spáchala ve vězení sebevraždu.

Mindy Sanghera

Domníváte se, že tato kočka je hvězdou Bollywoodu? Nikoli. Jde o bývalou studentku, která údajně ubodala k smrti těhotnou manželku svého zámožného milence. Případ se stal v roce 2007 v Británii a před několika lety byl znovu otevřen. Mindy trvá na své nevině a její obhájci tvrdí, že soudu chyběly přímé důkazy, které by ji z vraždy usvědčily. Mindy si zatím odpykává doživotní trest v ženské věznici v hrabství Derbyshire a nezdá se, že by jí tam něco chybělo: na cele je sama, k dispozici má vlastní televizi, rádio, rychlovarnou konvici i pračku. Když média zažádala o její aktuální fotografii, zapózovala jim na zahradě věznice, oblečená a namalovaná jako modelka.

Estibaliz Carranza

Cukrárna v malebných kulisách Vídně rozhodně nepatří mezi typická místa činu. Stejně tak její provozovatelka, křehká dáma mexického původu, nevypadá jako typická vražedkyně. Přesto paní Estibaliz zabila svého manžela a posléze i nového přítele, protože se jí nedařilo s nimi otěhotnět. Těla obětí rozřezala motorovou pilou a ukryla ve sklepě své cukrárny. Z ústavu pro duševně choré už ji nepustí, ale vytoužené dítě nakonec porodila. Do jiného stavu přišla těsně před svým zatčením, a otec dítěte se s ní dokonce později i oženil.