Video: Maroko - Nejbližší exotická nejen MTB destinace

Autor: Matěj Charvát, kategorie: Video, vydáno: 9.1.2019

Maroko je vlastně taková zvláštní destinace. Mnoho lidí samozřejmě registruje její přítomnost, ale jen malé procento si je schopno alespoň trošku představit jak to tam reálně vypadá. Je to dáno i tím, že má opravdu hodně podob. Od přímořských městeček přes saharu až po opravdu drsný vysokohorský terén.
Půlku pobytu jsme strávili v malinké vesničce Aroumd, hned nad známější vesnicí Imlil. Ta se používá jako základna pro ty, kteří chtějí pokořit nejvyšší horu Maroka a zároveň severní Afriky, Toubkal. Projeli jsme od ledu až po pouštní terén.

Pokud vás jen trošku baví dobrodružství, jen vám to okoření to, že kromě ježdění na kole tady zažijete něco „jiného“ třeba i při tom, když si jdete do obchodu koupit vodu a nebo když jdete na záchod.

Bohužel jsme během našeho řádění byli i svědky jedné dost nepříjemné události. Je mi dost líto, že se takovýhle věci vůbec dějou… Hrozný!

Každopádně, pokud by Vás ježdění v Maroku zajímalo, klidně mi napište koment a nebo klidně email: matej@charvatbros.com. Možná pro Vás díky téhle zkušenosti připravím výlet. Měli byste to totiž taky vidět. Jeli byste?

Čau
Matěj

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Tomáš 9.1.2019 v 20:07

    S patičkama nikam nejedu

  • anonymní uživatel Martin Bajkujem Švestka (Martin.Svestka5 (a) seznam.cz) 10.1.2019 v 1:08

    takoví mladý děvčata, to je kotel :-( taky jsem se tam chystal sice do hotelu ale sám a teďka přemýšlím že se na to vykašlu. Chtěl jsem propašovat kolo ve sportovní tašce protože jsem objevil mrtě zlevněnej zájezd s jídlem, dopravou, no se vším.cena 3100 kč na 8dní. Zajezdit si tam někde po kopcích ale po tomhle nevím. Sám tam, možná trochu nebezpečné :-D ale možná neztrácet hlavu a nebýt v panice :-D

  • anonymní uživatel Martin 10.1.2019 v 23:49

    Video mega! dobra praca

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí