Do čela Roivenue přišel Souček, marketing vede Jimenez

čtvrtek, 10. ledna 2019, 07:35 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Provozním ředitelem firmy Roivenue se stal Martin Souček, marketing řídí Emil Jimenez.

Provozním ředitelem společnosti Roivenue se stal Martin Souček (vlevo), marketing povede Emil Jimenez (vpravo), zdroj: Roivenue

Provozním ředitelem společnosti Roivenue se stal Martin Souček (vlevo), marketing povede Emil Jimenez (vpravo), zdroj: Roivenue

Do čela společnosti Roivenue, která je evropským integrátorem marketingových kanálů, nastupuje Martin Souček. Marketing povede Emil Jimenez.

Martin Souček bude z pozice provozního ředitele zodpovědný za strategický rozvoj celé společnosti, mimo jiné za vybudování silných obchodních zastoupení ve Varšavě, Bratislavě a Londýně. K jeho úkolům se řadí analýza procesů a workflow, jejich nastavení a zlepšení efektivity prodeje, marketingu a provozu, dále implementace CRM a reportování pro investory. Rovněž má na starost správu provozního rozpočtu.

Zkušenosti má Martin Souček ze startupů, středně velkých a rostoucích firem, se zaměřením na technologie, software, web či multimédia. V roce 2002 založil a po dobu následujících 10 let vedl filmovou distribuční společnost 24SNAiLS, která dodávala obsah velkým světovým hráčům filmového průmyslu, včetně BBC, Discovery a dalších. V roce 2012 přešla jeho firma k realizaci vlastního globálního produktu, startupu Mjobs.TV s cílem poskytovat ICT služby v mediální oblasti. Své zkušenosti dále zúročil jako šéf týmu projektového řízení ve firmě Sprinx Systems či jako marketingový a provozní ředitel v marketingově-analytickém startupu response:now. Vedle toho působil jako nezávislý externí konzultant obchodní a marketingové strategie v celé řadě pražských startupů.

Marketingovým ředitelem se stal Emil Jimenez, jenž bude zodpovědný za strategickou mezinárodní komunikaci a rozvoj partnerství. V počáteční fázi bude jeho úkolem komunikovat kompletní repozici a rebranding společnosti, sestavit silný marketingový tým, řídit marketingové aktivity v terénu stejně jako digitální marketingové kampaně, sladit komunikaci s externími PR agenturami a dále rozvíjet spolupráci s firemními partnery Microsoft, AT Internet, Gemius a dalšími.

Emil Jimenez bezmála 10 let vedl komunikační agenturu Passion Communications, kterou sám založil. Předtím pracoval jako Art Director v českých pobočkách reklamních agentur Leo Burnett či Lowe and Partners a rovněž jako webový designér. V oblasti kreativní komunikace se pohybuje již od roku 1998, kdy studoval obor psychologie a komunikace na univerzitách ve Spojených státech, odkud pochází.

-stk-