Společnost Skyworth představila na veletrhu CES 2019 budoucnost inteligentního bydlení

Skyworth, přední čínský výrobce televizorů, audiovizuálních produktů a domácích spotřebičů, představil několik nových a inovativních technologií v sektoru inteligentních domácností během své účasti na veletrhu CES 2019, který začal 8. ledna v Las Vegas.

Společnost Skyworth v zóně technologií systémů inteligentních domácností v jižním pavilonu Kongresového centra v Las Vegas ukázala návštěvníkům, jak ovládat širokou škálu domácích spotřebičů, včetně praček, ledniček, čističek vzduchu a vody, klimatizačních a ventilačních systémů, záclony a žaluzie, svítidla a osvětlovací systémy, odsávací digestoře, elektrické ventilátory a zvlhčovače, pomocí TV s umělou inteligencí společnosti Skyworth ve spojení s jejich smartphony. Koordinovaný a bezproblémový přepínač pro volbu mezi televizí Skyworth a inteligentním telefonem uživatele vytváří pro spotřebitele nové vzrušující zážitky.

Společnost také představila své personalizované a přizpůsobené služby zaměřené na uživatele, včetně okamžitého zapnutí, vypnutí a ovládání všech světla v domácnosti, nastavení teploty vzduchu v klimatizačním systému na komfortní úrovni a nastavení časovače pro automatické otevírání a zatahování závěsů nebo zapínání a vypínání zvlhčovače podle uživatelských preferencí, jakmile je otisk prstu některého člena rodiny identifikován inteligentním zámkem dveří.

Společnost Skyworth, která na trhu dlouho zaujímá pozici předního výrobce multimediálních zařízení, barevných televizorů a set-top boxů, představila svou strategii inteligentní domácnosti v roce 2015. Začátkem roku 2018 vytvořily společnosti Skyworth a Baidu strategické partnerství; Systém Skyworth Coocaa je plně integrován se systémem DuerOS společnosti Baidu pro společný vývoj technologie, obsah, data a provoz.

Společnost Skyworth nadále zavádí svou strategii globální expanze se sofistikovanými inteligentními produkty a současně působí v oblasti velkých dat, AI a sektorech nových čidel a biometrie. S podporou Institutu pro výzkum technologií pro inteligentní systémy se společnost Skyworth zaměřuje na získávání a rozvoj talentovaných pracovníků a na koordinaci výzkumu technologií systémů inteligentního bydlení, včetně inteligentní domácnosti a inteligentního města, kromě věnování pozornosti technologiím struktury, funkcí a systémů na čipu pro systémy inteligentních vozidel. Společnost také založila Centrum zážitků s inteligentními systémy Skyworth, které má za cíl přijmout vedoucí úlohu při vstupu do nové éry definované technologiemi inteligentních domácností, automobilů, komunit a měst.

Dne 7. ledna, v předvečer veletrhu CES 2019, uspořádala společnost Skyworth zahajovací akci v kasinu Caesars Palace v Las Vegas. Během akce společnost oznámila svou mezinárodní strategii expanze, která se soustředí na zavedení špičkových značek na světové trhy a implementaci globálních řešení dodavatelského řetězce.

Pokud jde o budoucnost, společnost Skyworth se chce zaměřit na vývoj technologií AIoT a zpřístupnění svých zdrojů pro sdílení inteligentních systémů. Společnost Skyworth podporovaná globálním dodavatelským řetězcem přinese uživatelům lepší zážitky díky lepším inteligentním domácím spotřebičům.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/806132/SKYWORTH_booth.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/806133/SKYWORTH_intelligent_living.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/806134/SKYWORTH_oled_tv.jpg

KONTAKT: Pan Liang, +86-139-2515-2466

Klíčová slova USA-elektronika-byty-trendy-Skyworth

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
IT, telekomunikace
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.