Hlavní obsah

Nahota na o(b)div! Krasobruslařka s českými kořeny zapózovala pro Playboy

Berlín/Praha

Brusle už sice pověsila na hřebík, ale i v 35 letech má stále co nabídnout! Pětinásobná mistryně Německa v krasobruslení Annette Dytrtová se vydala ve stopách své ještě slavnější předchůdkyně Katariny Wittové a nafotila sérii žhavých fotografií pro únorové číslo časopisu Playboy (viz ukázka v galerii).

Foto: Profimedia.cz

Annette Dytrtová během své aktivní kariéry získala pět titulů mistryně Německa.

Článek
Fotogalerie

„Jsem žena a musím říci, že focení pro tak renomovaný časopis pro mne bylo velkou ctí a na jeho výsledek jsem hrdá. Snila jsem o tom už dlouho, vlastně asi od patnácti, kdy jsem zahlédla snímky Kati Wittové," připomněla v interview pro německá média dcera českých emigrantů příběh ledové královny Wittové, která se v roce 1998 vysvlékla pro Playboy za sto tisíc dolarů. Ani Dytrtová to nyní jistě neudělala zadarmo, honorář ovšem neprozradila.

Rodačka z Landshutu se se starší sestrou Veronikou vrátily do Česka, Anette v juniorském věku dva roky hájila české barvy a v roce 1999 získala český seniorský titul v ženské kategorii. Později zkoušela štěstí s partnerem Normanem Jeschkem i mezi sportovními dvojicemi a objevila se i v show „Hvězdy na ledě".

Několikanásobná účastnice evropských i světových šampionátů ukončila sportovní kariéru v květnu roku 2011.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články