Batshuayi selhal ve Valencii, ta ho v zimě vrátí do Chelsea

10.01.2019, 13:49
Aktuality
Předčasně se Michy Batshuayi vrátí z Valencie do Chelsea. Belgický útočník přišel do španělského klubu v létě na hostování a nepodává dobré výkony, vedení Netopýrů tento týden došla trpělivost a pracuje na fotbalistově navrácení zpět do Londýna...

"Hráč o tom ví a doufáme, že se nám vše povede už brzy vyřešit ke spokojenosti všech stran," sdělil na dnešní tiskové konferenci sportovní ředitel Mateu Alemany.

Pětadvacetiletý útočník v minulosti hrával za Standard Lutych, Olympique Marseille a Borussii Dortmund a jeho angažmá na Pyrenejském poloostrově je nejméně povedené. V LaLize dal jen jednu branku, po jednom zásahu přidal v Evropské lize a Copa del Rey. Netrefil se ani předevčírem v pohárovém souboji na půdě Sportingu Gijón, kde Valencia prohrála 1:2.

"Potřebujeme posily do útoku, v některých případech nám už došla trpělivost," prohlásil v úterý večer trenér Marcelino García Toral.

V Chelsea nejsou spokojeni s útočníky Álvarem Moratou a Olivierem Giroudem a Batshuayi nebude řešením problému Blues se střílením branek. Ze Stamford Bridge by měl zase rychle odejít, zájem o něho mají Crystal Palace a West Ham.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (421)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele