O nás
 
Kontakt
 
in Web czech .cri.cn

Hlavní stránka  Cestování  Kultura  Byznys  Komunikace  Čínština  Hudba  Foto  Čínská encyklopedie  Stará stránka

Han Zheng: Je třeba zajistit bezpečnost fondu zdravotního pojištění, podporovat spravedlnost a udržitelnost systému a neustále zvyšovat úroveň zdravotnických služeb pro obyvatele
2019-01-10 20:59:18 cri

Čínský vicepremiér Han Zheng (Chan Čeng) se 10. ledna dopoledne zúčastnil sympozia o zdravotním pojištění a pronesl projev.

Han Zheng uvedl, že založení Státního úřadu pro zdravotní pojištění je důležité rozhodnutí Ústředního politbyra KS Číny pod vedením předsedy Xi Jinpinga (Si Ťin-pchinga). Orgány pro zdravotní pojištění na různých úrovních musejí upevnit odpovědnost, na základě reforem zdokonalovat jednotný systém základního zdravotního pojištění a pojištění pro vážné nemoci, upevnit dozor nad fondem zdravotního pojištění, zajistit bezpečnost fondu, podporovat spravedlnost a udržitelnost systému a neustále zvyšovat úroveň zdravotnických služeb pro obyvatele.

Han Zheng zdůraznil, že fond zdravotního pojištění jsou peníze na život obyvatel, je třeba bojovat proti podvodům a rychle založit dlouhodobý systém pro dozor nad fondem zdravotního pojištění. Je třeba zajistit základní služby, zdokonalovat mechanismus přispívání do fondu zdravotního pojištění a upevnit základ pro zdravý a dlouhodobý provoz fondu zdravotního pojištění.

Příslušné zprávy
Přidat komentář
© China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China