Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce)
77/100 - 277×

Fear the Walking Dead(Živí mrtví: Počátek konce)

Spin-off seriálu The Walking Dead, jehož děj se odehrává v Los Angeles, kde vypukne podivná nákaza. Lidé ji nejprve považují za zákeřnou chřipku, ale brzy se ukáže, že jde o možná ještě zákeřnější virus.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | AMC | 43 minut
žánr
Akční, Dobrodružný, Katastrofický
hrají
Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Lennie James (Morgan Jones), Rubén Blades (Daniel Salazar), Kim Dickens (Madison Clark), Danay García (Luciana Galvez), Jenna Elfman (June Dorie), Frank Dillane (Nicholas Clark), Austin Amelio (Dwight), Alexa Nisenson (Charlie), Maggie Grace (Althea Szewczyk-Przygocki), Karen David (Grace Mukherjee), Garret Dillahunt (John Dorie), Mo Collins (Sarah Rabinowitz), Christine Evangelista (Sherry)

Herec Austin Amelio mluví o svém návratu do světa The Walking Dead

Herec Austin Amelio mluví o svém návratu do světa The Walking Dead

Po roční pauze se Dwight v podání herce Austina Amelia vrátí do světa The Walking Dead, tentokrát však nebude působit ve svém mateřském seriálu, ale v sesterském. Přečtěte si, co k návratu řekl jeho představitel.

13 0
10.1.2019

Dwight ze seriálu The Walking Dead se vrací zpátky, to je fakt, nicméně se ho nedočkáme v The Walking Dead, ale ve Fear the Walking Dead. Donedávna jsme nevěděli nic víc, co se týká jeho návratu, ale nyní se k jeho návratu vyjádřil herec Austin Amelio, který prozradil pár podrobností.

V první řadě herec zavtipkoval, že nyní bude mít opět stálou práci, z čehož plyne, že se skutečně stane jednou z hlavních postav páté série. To znamená, že bychom ho měli vídat pravidelně, tedy téměř v každé epizodě.

(Jak Dwight zapadne do druhého seriálu The Walking Dead? Foto: AMC)

Dále herec prozradil, že o tomto přesunu věděl zhruba rok a dva měsíce, což je poměrně dlouho, protože o něm věděl už od konce roku 2017, kdy byl seriál The Walking Dead v polovině řady osmé. Otázkou však je, co vedlo tvůrce k tomuto přesunu. Bylo to skutečně tím, že Angela Kang (tvůrkyně deváté série The Walking Dead) neměla pro Dwighta připravený příběh, nebo ho neměla, protože jí hlavouni seriálové značky Walking Dead řekli, ať pro něj nic nechystá, protože bude přesunut do jiného seriálu?

Austin Amelio dále odpověděl na otázku, jak proběhne setkání Dwighta a Morgana, kteří se znají z The Walking Dead. Podle něj Morgan zná Dwighta, ví, co pro spojenectví Alexandrie, Hilltopu a Království udělal, nicméně Dwight ho nejspíše také zná, i když k tomu neexistuje žádný důkaz – tyto postavy totiž neměly žádnou společnou scénu.

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /1

S.T.A.L.K.E.R.

Nemůžu se dočkat. 4. řada neuvěřitelně ožila díky Morganovi. Hodně se díky tomu přiblížila atmosférou i dějem TWD. Jen tak dál a snad to nebude dlouho trvat a dojde ke spojení obou seriálů. Nyní je to reálnější než kdy dřív. TWD4EVER!

27.2.2019 | 12:47:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S08E12: The Road Ahead

cz100%
DOKONČENO

Překlad: @joyeux a @Xavik

České titulky sedí na lehce dohledatelné verze.

Po zhlédnutí epizody nezapomeňte díl ohodnotit. Vyjádřit svůj názor k tomuto dílu můžete v tomto fóru.

Nejlepší epizody osmé série

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama