Darina Nová se měla setkat s Josefem Rychtář u Okresního soudu pro Prahu – východ ve čtvrtek krátce po poledni. Dostavila se na poslední chvíli, její bývalý muž poslal soudu omluvu s tím, že nedorazí.

Projednávalo se nepříjemné nařčení z toho, že si Darina podle Rychtáře vodila domů pochybné existence a provozovala s nimi hlasité orgie. „Syn Honza mi občas říká, že u toho řve jako šílená. To je teda s podivem, protože to nikdy nedělala,“ řekl v červnu 2017 vdovec po Ivetě Bartošové (†48).

Jenže Nová si to nenechala líbit. „Chtěl mi ublížit tím nejhorším způsobem. Úplně jsem se zhroutila. Po jeho veřejném zostuzení jsem měla naplněnou schránku kosočtverci, chodily mi zprávy, že jsem prostitutka, za kolik dávám. Lidi se na mě uculovali,“ vypověděla před soudem.

Cítila jsem se, že mám vypálený cejch na čele a že jsem pro celou republiky nějaká bezcenná ku*va,“ prohlásila zlomeným hlasem a podle svědků vypadala na zhroucení. V jednu chvíli dokonce požádala soudkyni, aby si při vypovídání mohla sednout.

Tím, že dala celou věc k soudu, chtěla Rychtářovi vymezit určité hranice, které se nepřekračují. Proto společně s advokátem stanovili výši částky 600 tisíc korun, kterou po svém exmanželovi požaduje za psychickou újmu.

„Jenom když si jdu pro léky, které jsou potřeba, tak se nedostanu pod tisíc korun. Další peníze mě stojí masáže a psychoterapie. To je jedna položka, druhá položka,“ vysvětlila Darina. Soud ale zatím žádný rozsudek nevynesl, případ odložil na 14. února, kdy dostane Rychtář šanci se obhájit.

VIDEO: Co řekl právní zástupce Rychtářovy exmanželky Dariny Marek Klauz?

Video
Video se připravuje ...

Rychtářova exmanželka Darina chce statisíce za pomluvu o orgiích s bezdomovci!  Hana Zejdová

Fotogalerie
45 fotografií