Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Původní Toník ZMIZEL Z ORDINACE: V tichosti ho nahradili!

Původní Toník ZMIZEL Z ORDINACE: V tichosti ho nahradili!
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 17 fotografií
Co se stalo?
Noví herci nepřišli do Ordinace v růžové zahradě jen coby nové postavy. Vyměněn musel být i představitel Toníka Suchého, protože původní protagonista Lukáš Hrabák (13) už s ním nechtěl mít nic společného. Všimli jste si toho?

Tonda Suchý je synem Zdeny a Davida. V Ordinaci v růžové zahradě ho 9 let ztvárňoval nadaný dětský herec Lukáš Hrabák. Ten ale zatoužil po změně, a tak museli tvůrci seriálu představitele Toníka v tichosti nahradit.

Lukáš se už herectví věnovat nechce. Je totiž vášnivým sportovcem a chce se tomu věnovat naplno. "Studuje sportovní školu a chce být sportovec. To musíme ctít. Byl ale velmi statečný. Abychom ho nebrali ze školy, točili jsme s ním hlavně o víkendech. A to znamenalo, že šel brzy ráno na trénink, pak přijel točit k nám a pak šel zase na trénink nebo na zápas," uvedla pro TN.cz kreativní producentka seriálu Simona Matásková.

Nově tak Toníka ztvárňuje Tomáš Petrák (12). "Toníka jsme pro tuto sezónu nemohli postrádat, a tak jsme jej museli přeobsadit. Snažili jsme se najít kluka, který by byl původnímu Toníkovi co nejvíce podobný a nebylo to jednoduché," vysvětlila Matásková.

Petrák už se v Ordinaci objevil loni, kdy ztvárnil epizodní roli pacienta Robina. Teď se zařadil mezi stálé tváře jednoho z nejsledovanějších seriálů vůbec.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy